Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” από την ΑΕΛ Καλλονής!

welcome_kalloni_savva-01welcome_kalloni_burdujan-01

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ΑΕΛ Καλλονής.

Η διοίκηση των νησιωτών ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του 25χρονου Κύπριου αμυντικού Γιάννη Σάββα και του 32χρονου Ρουμάνου επιθετικού Λουσιάν Μπουρντουγιάν.

Ο πρώτος αγωνίστηκε πέρσι στην Καρμιώτισσα, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη εθνική ενώ ο έμπειρος Ρουμάνος, ήταν μέλος της εντυπωσιακής Europa College από το Γιβραλτάρ, που προκρίθηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σάββα.

Ο Κύπριος αμυντικός προέρχεται από τις ακαδημίες της Πάφου και είναι γεννημένος στις 18 Αυγούστου του 1991. Ο Σάββα αγωνίζεται τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικός χαφ. Την τελευταία σεζόν φόρεσε την φανέλα της Καρμιώτισσας με την οποία πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λουσιάν Μπουρντουγιάν (Lucian Burdujan).

Ο Ρουμάνος επιθετικός γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1984. Έχει αγωνιστεί με τις Ceahlaul Piatra Neamt, Rapid Bucuresti, Vaslui, Steaua Bucuresti, Chornomorets Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla Uzhhorod ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Europa του Γιβραλτάρ. Επίσης, είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Κ21 της Ρουμανίας

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected