Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό deal από τον Κισσαμικό που…φορτσάρει μεταγραφικά!

kourellas-rokakis1 politis-touloupakis1-768x508

Νέο, διπλό…χτύπημα από τον Κισσαμικό, που ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση του Νίκου Κουρέλλα και του Δημήτρη Πολίτη. 

Οι “κυανόλευκοι” ενισχύονται σημαντικά, καλύπτουν τα κενά των ποδοσφαιριστών που έχουν αποχωρήσει και εμφανίζονται ανταγωνιστικοί ενόψει της συμμετοχής για δεύτερη σεζόν στη Football League.

Αναλυτικά :

Η ΠΑΕ Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Κουρέλλα και Δημήτρη Πολίτη.

Το βιογραφικό του Κουρέλλα:
Ημερομηνία γέννησης: 22 Μαΐου 1993
Θέση: Ακραίος μεσοαμυντικός

Αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Άρη και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ομάδας του τόπου καταγωγής του, του Πυρσού Γρεβενών. Τη σεζόν 2012-2013 έκανε το άλμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Ακολούθησε η Καβάλα (Football League), ο Έβρος Σουφλίου (Γ’ Εθνική) και ο Αγροτικός Αστέρας (Football League). Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της Ζακύνθου (30 συμμετοχές) και είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Κισσαμικό και στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτή τη μεταγραφή. Ήρθα σε ένα σωματείο που φαίνεται οργανωμένο, με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Ο Κισσαμικός είναι ένα υγιές σωματείο και προέρχεται από μία πολύ καλή πορεία την περσινή σεζόν. Έτσι όπως έχω ζήσει την ομάδα αυτές τις μέρες όλοι οι άνθρωποι αγαπάνε το ποδόσφαιρο και την ομάδα πάνω απ’ όλα».

Το βιογραφικό του Πολίτη:
Ημερομηνία γέννησης: 8 Μαρτίου 1995
Θέση: Τερματοφύλακας

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, στον οποίο εντάχθηκε από μικρή ηλικία και από τα τμήματα υποδομής έφτασε μέχρι και την πρώτη ομάδα. Τη σεζόν 2014-2015 παραχωρήθηκε στη Ζάκυνθο, στην οποία αγωνίστηκε και την περασμένη σεζόν (15 συμμετοχές συνολικά στη Football League-2 στο Κύπελλο Ελλάδας).

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Ευχαριστώ πολύ τον Κισσαμικό για τη συνεργασία μας. Είμαι χαρούμενος για το νέο μου ξεκίνημα. Εύχομαι η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της όσο πιο γρήγορα γίνεται και να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected