Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι 7 νέοι παίκτες στη Δόξα και το φιλικό με Καλαμάτα

imageΗ Δόξα Μεγαλόπολης θα αγωνιστεί την Κυριακή στις 18.30 στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη προγραμματίσει ακόμα ένα φιλικό, αυτή τη φορά, με τον Αστέρα Βλαχιώτη για την επόμενη Τετάρτη.

Στα μεταγραφικά, σύμφωνα με το arcadiasports, υπέγραψε ο Ανέστης Παναγιωτίδης από τον Περικό (23 ετών, επιθετικός), ενώ στη Δόξα θα αγωνίζεται και ο Νίκος Μάνιος από τα Γλυκά Νερά και τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού (18 ετών, μέσος).

Επίσης, τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τους αδερφούς Ασημακόπουλου, τον Θανάση (22 ετών, επιθετικός) και τον Κώστα (24 ετών, μέσος) από ομάδα της Ηλείας.

Στα αγωνιστικά, τραυματίες είναι οι Κώστας Δημητρόπουλος, Γιάννης Γιαννακούλιας και Νίκος Αλεξανδρής, ενώ από ίωση ταλαιπωρείται ο Ντίνος Αθανασιάδης. Τέλος, αμφίβολος για το ματς με την Καλαμάτα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Η Δόξα Μεγαλόπολης προχωρά με “ψαγμένες” κινήσεις και κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες τον σχεδιασμό της για τη σεζόν της Γ’ Εθνικής. Ο Βασίλης Κούβαλης βλέπει την ζωντάνια των παικτών και τη θέληση για μία καλή χρονιά καθώς και από πλευράς διοίκησης γίνεται ότι είναι εφικτό για την ενίσχυση της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected