Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέο “κόλπο γκρόσο” της Νίκης με Νικλητσιώτη!

bad6a365352ec2e2780c76e260fed947_LΚαι τυπικά, πλέον, ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Νικλητσιώτης, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται από σήμερα το πρωί στο Βόλο, προκειμένου να παρουσιαστεί κι επίσημα από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της ομάδας στη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης φανέλας για τη νέα σεζόν – Φήμες πως έχει ήδη υπογράψει το συμφωνητικό του με τους κυανόλευκους.

Σύμφωνα με το magnesiasports, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται, λοιπόν, από σήμερα στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, κάτι που αδιαμφισβήτητα σηματοδοτεί την οριστική συμφωνία μεταξύ εκείνου και της Νίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη υπογράψει το συμφωνητικό του με τους “μπλε”!

Να υπενθυμίσουμε πως ο διεθνής Έλληνας παίκτης, με αρκετές συμμετοχές στις μικρές εθνικές ομάδες, ήταν πέρσι μέλος του Παναργειακού (έπαιξε στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής) και είχε 22 συμμετοχές και 10 γκολ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 25 ματς στη Σούπερ Λιγκ, 21 στη Football league και 22 στη Γ’. Παράλληλα έχει 9 συμμετοχές και ένα τέρμα στο Κύπελλο Ελλάδος. Με βάση το βιογραφικό του και μόνο, λοιπόν, καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μία προσθήκη που ανεβάζει ποιοτικά επίπεδο την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected