Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Εργοτέλης ο νικητής του τουρνουά με ΟΦΗ και Γιούχτα

ofi-ergotelis-1Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής του «12ου Μαρκομιχελάκειου» τουρνουά που διεξήχθη στις Αρχάνες.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά με τους ΟΦΗ, Γιούχτα και Εργοτέλη να δίνουν το παρών οι «κιτρινόμαυροι» αναδείχτηκαν νικητές μετά την επικράτηση επί του Γιούχτα και του ΟΦΗ στα πέναλτι.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, για άλλη μια χρονιά το τουρνουά των Αρχανών πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και με παρουσία μεγάλων ομάδων.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Γιούχτα χάρη σε καρφωτή Κεφαλιά του Λυδάκη ο οποίος νίκησε τον ανήμπορο να αντιδράσει γκολκίπερ. Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή και ήταν ο νικητής του σημαντικού τεστ απέναντι στο Γιούχτα ο οποίος ωστόσο στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Στη συνέχεια ο Γιούχτας αντιμετώπισε τον ΟΦΗ και ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μάνου. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν σχετικά εύκολα του Γιούχτα με το τελικό 1-0 να μην πιστοποιεί την εικόνα του αγώνα καθώς οι παίκτες του Νίκου Νίοπλια έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες. Με βάση ωστόσο τις δύο κατηγορίες που χωρίζουν τις δύο ομάδες ο Γιούχτας στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο μεγάλο Ηρακλειώτικο ντέρμπι ο Εργοτέλης επικράτησε στα πέναλτι του συμπολίτη ΟΦΗ και αναδείχτηκε νικητής του «12ου Μαρκομιχελάκειου». Ο ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαντί ωστόσο ο Κατσικοκέρης μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεάλ έκανε το 1-1 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Από τα 11 βήματα οι «κιτρινόμαυροι» ήταν πιο εύστοχοι με το Μιλοσάβλιεφ να αστοχεί για τον «Όμιλο» και να δίνει τον άτυπο τίτλο στον Εργοτέλη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected