Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
K20 - K17 - K15 - Γ Εθνική / Τοπικά

Πιερικός – ΠΑΟΚ Κ20 1-1

DSC_0040Το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Πιερικό στην Κατερίνη, απέναντι στην Κ20 ομάδα του ΠΑΟΚ και μπροστά σε περίπου 300 φίλους των δυο ομάδων.

Όπως αναφέρει το pieriasport, σε γενικές γραμμές η εικόνα της Κατερινιώτικης ομάδας ήταν ικανοποιητική απέναντι σε ένα νεανικό σύνολο όπως αυτό της ομάδας της Θεσσαλονίκης που σίγουρα είναι πιο έτοιμο αφού αν δεν υπήρχε η αναβολή, θα ξεκινούσαν το πρωτάθλημα τους.

Κοινή διαπίστωση και η ενίσχυση με 2-3 έμπειρους παίκτες που χρειάζεται κυρίως στον άξονα η ομάδα της Κατερίνης, ώστε να φτιάξει ένα πιο δεμένο και ανταγωνιστικό σύνολο για τη φετινή περίοδο. Πάντως θα πρέπει να τονισθεί ότι σε γενικές γραμμές τα νέα παιδιά του Μιχάλη Ζιώγα ικανοποίησαν με τη διάθεση και το ταλέντο τους.

Στο 5΄η πρώτη καλή φάση της φιλικής συνάντησης και ανήκει στον Πιερικό, όταν ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Σίμου Παπαδόπουλου θα φτάσει στον Φωκαΐδη που θα πάρει το κοντρόλ και θα σουτάρει δυνατά για να περάσει η μπάλα άουτ.

Στο 23΄ ο Μιχαηλίδης έκλεψε την μπάλα, βγήκε έξω από την περιοχή και σούταρε δυνατά για να περάσει η μπάλα κόρνερ.

Με την εκτέλεση κόρνερ οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν την μπάλα και βγήκαν στην κόντρα και από πάσα του Δημητριάδη ο Σταθόπουλος με πλασέ έκανε το 0-1 για τον ΠΑΟΚ.

Στο 31΄ Παπαδόπουλος και Καραμανώλας έκλεψαν τη μπάλα από αμυντικό του ΠΑΟΚ και ο δεύτερος με ωραίο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 35΄κεφαλιά του Σταθόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σολεϊμέζογλου.

Στο 41΄ο Πιερικός θα …ισοφαρίσει και τα δοκάρια όταν σε εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου το πλασέ του Καραμανώλα θα καταλήξει στο δοκάρι του Μούτσα.

Στο 2ο μέρος οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό και χωρίς να αλλάξει το σκορ παρέμεινε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Μάρκου Β., Κραγιόπουλος, Λούγκος, Παναγιωτίδης, Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Καραμανώλας Ε.

Στην αποστολή και οι: Γαλανόπουλος, Καραμανώλας Κ., Νταντίνης, Αγαθαγγελίδης, Τριανταφυλλίδης, Λαζόπουλος, Μάρκου Η., Κοκονόζι, Δημητρίου.

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Μούτσα, Παπαθανασίου, Κατρέτσος, Δημητρίου, Πολύζος, Μελετίδης, Τζοβάρας, Χατζηδίμπας, Σταθόπουλος, Δημητριάδης και Ματθαίου.

Στην αποστολή και οι: Συλλέκτης, Δοδοντσάκης, Καρυπίδης, Χατζηστραβός, Αηδονίδης, Κραγιόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κουτούσης, Παπαδόπουλος, Γιαλαμούδης, Νούκαρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected