Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Super League 1

Αναγέννηση Καρδίτσας – ΑΕΛ 2-3 (photos+vid)

Χωρίς τίτλο

Πιο έτοιμη η ΑΕΛ υπερίσχυσε δύσκολα της Αναγέννησης με 2-3  στο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑ Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι βυσσινί κανονικά θα άρχιζαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά η αναβολή με απόφαση Κοντονή τους έφερε για φιλικό στην Καρδίτσα. Από την άλλη η Αναγέννηση βρίσκεται στο μέσον της προετοιμασίας της και είναι απόλυτα λογικό και κούραση να υπάρχει και να μην έχουν δέσει ακόμα οι ποδοσφαιριστές ώστε να βγάλουν αυτά που δουλεύουν στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά έδειξε καλά στοιχεία και δυσκόλεψε πολύ τη Λάρισα που ίδρωσε για να την κερδίσει.

Το ματς έγινε μπροστά σε λίγο κόσμο παρότι εκ προοιμίου φαινόταν ότι θα είναι ενδιαφέρον.  Και πράγματι είχε τουλάχιστον ως προς την εξέλιξη του σκορ και τα 5 γκολ που σημειώθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και εκμεταλλευόμενοι λάθη και αστάθειες των κιτρινόμαυρων βρέθηκαν μόλις στο 11 μπροστά στο σκορ και στο 30 είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους. Άλλες σημαντικές φάσεις στο 1ο σαρανταπεντάλεπτο δεν είχαν και περιορίστηκαν σε μακρινά σουτ.

Η Αναγέννηση στο ίδιο διάστημα έχει να επιδείξει μια καλή προσπάθεια με τον Δημόπουλο που εξουδετέρωσε ο Καβουσάκης και έτερον ουδέν καθώς δεν έφθανε εύκολα στην αντίπαλη εστία. Παρόλα αυτά ούτε παθητικό ρόλο είχε, ούτε της έλλειψε η διάθεση και αυτό φάνηκε από την γενικότερη παρουσία της στο τερέν. Η ομάδα της Καρδίτσας έπαιξε κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο χωρίς όμως διάρκεια (λόγω εποχής) αλλά με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δουλεύει σωστά.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γκολ της Αναγέννησης από πέναλτι και πολλές αλλαγές από τους δύο προπονητές. Γι αυτό άλλωστε γίνονται και τα φιλικά παιχνίδια, για να δουν τους παίκτες και να βγάλουν συμπεράσματα. Η αρχή έγινε με τους δύο τερματοφύλακες καθώς θέση κάτω από τα δοκάρια πήραν οι Γεωργαντζάς και Ξενοδόχοφ. Ακολούθησαν για την Αναγέννηση οι Φέτσης Ντιατά και Βουκoμάνοβιτς και για τη Λάρισα οι Ουρτάδο, Όοσον και Σουλιώτης. Δεν ήταν βέβαια οι μόνες καθώς χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα.

Εκ των πραγμάτων το παιχνίδι άνοιξε και η Αναγέννηση έχοντας και την ψυχολογία από την μείωση του σκορ ζήτησε την ισοφάριση επιδεικνύοντας και επιθετικές αρετές σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Και θα μπορούσε να πετύχει το 2-2 αλλά έχασε την ευκαιρία που της δόθηκε.

Λίγο αργότερα έγινε το 1-3 που έκρινε και τον τελικό νικητή αν και σε ένα φιλικό παιχνίδι το αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει και τη μικρότερη σημασία.

Από κει και πέρα το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποιες πολύ αξιόλογες φάσεις. Μέχρι το 89 που ο Ντάνκουα έδειξε γιατί αποκτήθηκε, πετυχαίνοντας ένα δύσκολο και εξαιρετικό γκολ διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα.

Συνθέσεις

Αναγέννηση (Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Καλλιβωκάς, Σμίλτος, Μπιτέλης, Υφαντής, Ντάνκουα, Τζέκος, Μπλέντι, Τσιλούλης. Έπαιξαν και οι : Γεωργαντζάς, Φέτσης, Ντιατά, Βουκομάνοβιτς, Τζάνης, Καραγιάννης, Μυριώτης, Κοντός

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ναβάρο, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Γκόλια, Βαρέλα, Μαρουκάκης, Ναζλίδης, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Καρατάσιος. Έπαιξαν ακόμα οι : Ξενοδόχοφ, Σουλιώτης, Ουρτάδο, Όοσον, Κάπος, Ρέντζης, Μασούρας, Λαμπρόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected