Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 2-1 (photos)


DSCN4416

Πρώτο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, πρώτη φιλική νίκη για τους “πράσινους” που ξεκίνησαν με το δεξί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Η ομάδα του Μπάμπη Σπυριδωνίδη επικράτησε με σκορ 2-1 του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που έδωσε το δεύτερο φιλικό μετά το νικηφόρο 3-2 κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας την προηγούμενη Τετάρτη (17/8).

Από το παιχνίδι, παρά το πρώιμο στάδιο για τις δύο ομάδες, προέκυψαν αρκετά συμπεράσματα για τους δύο προπονητές, που γνωρίζουν καλά τις ανάγκες των ομάδων τους και ήδη δουλεύουν πάνω σε αυτές.

Οι “κιτρινόμαυροι”, σε αντίθεση με το ματς κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας, ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, προσπάθησαν κυρίως με τους Σπανό και Σιδηρόπουλο να απειλήσουν, αλλά η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τον Απόλλων στο 19′ όταν μετά το λάθος του Χαβιαρόπουλου, ο Σαρκατζής δεν μπόρεσε να επωφεληθεί και δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Νίκου Αντωνά και συγκεκριμένα στο 32′ με σκόρερ τον Τάσο Καψάλη, ωστόσο το ημίχρονο έληξε ισόπαλο καθώς λίγο πριν την εκπνοή, ο Φλάβιος Ρόκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαβιαρόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο τεχνικοί προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε φυσιολογικά με τον Απόλλων όμως να πετυχαίνει τελικά την ανατροπή με “δράστη” τον Γιώργο Σαρκατζή, για τον οποίο απομένουν τα τυπικά για να ενταχθεί στο ρόστερ των “πρασίνων”.

Επόμενο φιλικό για τον Απόλλων, την ερχόμενη Τετάρτη (24/8) με αντίπαλο την Ελπίδα Μονοσπίτων ενώ ο ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” θα μεταβεί στα Λευκάδια (νέα έδρα του Αχιλλέα Νάουσας) για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά.

DSCN4413 DSCN4415

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Γαϊτανίδης, Ορφανίδης, Καρολίδης, Δημητρούσης, Τρούπκος, Μαγγίζης, Ρόκο, Χρυσόπουλος, Κουτρουλιάς, Σαρκατζής, Πελεκίδης. Αγωνίστηκαν και οι Παπαρέντης, Δουΐτσης, Μποζίνης, Μιχαηλίδης, Γερμάνης, Τουλουμτζής, Γκαλαΐτσης, Σαντίνι

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Τζιβάρας, Μισαηλίδης, Χαραλαμπίδης, Μπούφι, Κατσουγιαννόπουλος, Κωστογλούδης, Καψάλης, Σιδηρόπουλος, Σπανός. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Καϊσίδης, Δημούλτσης, Κελέσμητος, Οικονόμου Χ., Οικονόμου Α., Κουκοτσίδης.

13866611_711066849033090_147466251_n

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected