Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΕ Χαρίεσσας 0-1 (photos+vid)

DSCN4490Με τέρμα του Θεόκλητου Ιωαννίδη στο 90ο λεπτό, κρίθηκε η σημερινή φιλική συνάντηση στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Μαρίνας.

Το SportsUp ήταν εκεί και κατέγραψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία αλλά και αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, επηρεασμένοι σαφώς από την επίπονη καλοκαιρινή προετοιμασία.

Παρουσία περίπου 100 φιλάθλων και από τους δύο συλλόγους, το παιχνίδι ήταν ανοιχτό σε φάσεις και οι τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν είχαν αρκετή…δουλειά στα 90 λεπτά.

Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με πιο μεγάλη αυτή του 43ου λεπτού όταν ο Σάκης Μπάκανος έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σταμάτης στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του).

δείτε τη φάση :

Το γκολ όμως που έλειπε από τον αγώνα, ήρθε στο 90ο λεπτό με πλασέ του Θεόκλητου Ιωαννίδη, ο οποίος ένιωσε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και δεν αγωνίστηκε από την αρχή, ωστόσο πέρασε ως αλλαγή και ήταν αυτός που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση.

Τα συμπεράσματα αρκετά για τους Φίλιππο Πέιο και Χρήστο Μποζίνη, που σήμερα χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, με τον νεαρό προπονητή των “κιτρινόμαυρων” να έχει αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι ωστόσο έδωσε για πρώτη φορά το παρόν ο Κώστας Τουμαράς, που μεταγράφηκε πρόσφατα από τον Κεραυνό Επισκοπής.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μπακάλης.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Αυτζής, Λιάπης, Φασίδης, Χατζής, Αργυρόπουλος, Ντόγος Α., Τσανασίδης, Ισλαμίδης, Μπάκανος, Σαρηγιαννίδης. Αγωνίστηκαν και οι Λυμούσης, Ντόγος Γ., Καλολιμνιώτης Β., Γαβριηλίδης, Σαμπρής, Γκουτζιλίκας, Δημούλτσης.

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης, Τσάλμας, Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Φωτιάδης, Τουμαράς, Στογιάννης, Κοτσογιαννίδης, Παμπουχίδης, Γραμματικός. Αγωνίστηκαν και οι Δάτσης, Τσιαούσκογλου, Διτσόλας, Δραγουμάνος, Μπαλτατζίδης, Γιοβάνης,

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected