Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 1-2

ÐÏÄÏÓÖÁÉÑÏ ÖÉËÉÊÏ ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ
Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 2-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Σιατραβάνης και Ρομάνο. Μείωσε για την ομάδα της Πλατείας ο Ανσαριφάρντ.

Ο Πανιώνιος γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η “Ελαφρά Ταξιαρχία” σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο μέρος και ακολούθως με σωστή διαχείριση πήρε τη νίκη. Ο Ρομάνο έβγαλε κάθετη πάσα στον Σιατραβάνη, ο οποίος με διαγώνιο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στο 33′ ο Ρομάνο με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 για τον Απόλλωνα. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς μείωσε σε 2-1 στο 69′. Ο Ανσαριφάρντ κατόρθωσε να περάσει τον Γεωργακόπουλο και να ευστοχήσει.

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος, Ρισβάνης (79′ Πατσατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ. Έπαιξαν και οι: Ολαϊτάν, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Καθάριος, Πινιώτης, Γκιοατά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης (60′ Χιώτης), Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης (84′ Αλιατίδης), Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (38′ λ. τρ. Στεργίδης), Περογαμβράκης (66′ Τσιάρας). Έπαιξαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Καλλέργης, Γκούφα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected