Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τα υπόλοιπα φιλικά της ημέρας στην ΕΠΣ Ημαθίας (20/8)

DSCN4522

Συνολικά 11 φιλικά και ένα τουρνουά στον Λουτρό, στη μνήμη του αδικοχαμένου Βαγγέλη Αναστασόπουλου, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου 21/8 στην Ημαθία.

Αναλυτικά μια μίνι επισκόπηση :

Τουρνουά στη μνήμη του Βαγγέλη Αναστασόπουλου (δείτε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΕΔΩ)

Αλμωπός Αριδαίας – Κεραυνός Επισκοπής  3-1  (δείτε το ρεπορτάζ και το βίντεο ΕΔΩ)

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου  2-1  (δείτε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΕΔΩ)

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»  2-1  (δείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ και φωτογραφίες ΕΔΩ)

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΕ Χαρίεσσας  0-1 (δείτε το ρεπορτάζ και φωτογραφίες ΕΔΩ)

ΑΣ Πατρίδας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου  1-4 

Πολύ καλή παρουσία από την ομάδα των Μουρτζίλα/Νούσιου στο Δημοτικό Γήπεδο Πατρίδας, καθώς επικράτησε με σκορ 4-1 της τοπικής ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή, προηγήθηκαν 1-3 στο πρώτο μέρος χάρη σε τέρματα των Έρβις Μιμίνι, Κώστα Τάνη και Γιώργου Δαρδακούλη ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Νίκο Αλμαλιώτη. Στο δεύτερο μέρος και ενώ έγιναν πολλές αλλαγές από τους δύο πάγκους, ο Άρης έφτασε και σε τέταρτο τέρμα με τον Δαρδακούλη.

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρησης :

Άρης Παλαιοχωρίου – Βέροια Κ17  4-4

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, όπου ο τοπικός Άρης και η Κ17 της Βέροιας σημείωσαν 8 τέρματα συνολικά, τέσσερα η κάθε ομάδα! Το συγκρότημα του Δημήτρη Χριστοφορίδη ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο μέρος χάρη σε δύο γκολ του Κυζιρίδη (συνεχίζει να σκοράρει στα φιλικά ο νεαρός) και γενικότερα έδειξε πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα. Ωστόσο, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου μπήκε φουριόζα στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε το σκορ με τους Πατρίκα και Λίτσι (εύστοχο χτύπημα πέναλτι), αιφνιδιάζοντας προς στιγμή τον αντίπαλο.

Η Βέροια πέτυχε τρίτο τέρμα στη συνέχεια και πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Ευφραιμίδη, όμως και πάλι ο Άρης έφερε το ματς στα ίσια, με δεύτερο εύστοχο χτύπημα πέναλτι αυτή τη φορά από τον νεοαποκτηθέντα Καθρέφτη. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή του σκορ, με το τρίτο πέναλτι (!) κατά σειρά, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αρβανίτης, όμως το τελικό σφύριγμα του ρέφερι κ. Παζαρτζικλή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες καθώς η “Βασίλισσα” έφτασε στην ισοφάριση με το δεύτερο τέρμα του Ευφραιμίδη.

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση :

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Μακροχώρι  3-1 

Μια ακόμη φιλική νίκη για τον “δικέφαλο” στο Βρυσάκι, αυτή τη φορά κόντρα στο Μακροχώρι. Οι Κυπελλούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το 1ο λεπτό, πίεσαν τον αντίπαλο που δεν κατάφερε να αντιδράσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και μοιραία το σκορ έφτασε στο 3-0 στο 51′.

Το 1-0 σημείωσε ο Σιουγγαρής (πρώην παίκτης του Μακροχωρίου) με τη συμπλήρωση του μισάωρου στο ματς, το 2-0 ο Στεργιόπουλος με την έναρξη του δευτέρου μέρους (48′) ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε τρία λεπτά αργότερα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το μόνο που κατάφερε το Μακροχώρι ήταν να μειώσει το σκορ στο 70ο λεπτό με σκόρερ τον Τάσο Τσακαλίδη.

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση :

ΑΕ Σχοινά – Θύελλα Σταυρού  2-1 

Πρώτη φιλική νίκη για τους “κυανόλευκους”, που επικράτησαν με σκορ 2-1 της Θύελλας Σταυρού. Η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντίνου προηγήθηκε στο σκορ με τον Καραμήτσο, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο, καθώς ο Κατσαπελίδης ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, χρησιμοποίησαν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεση τους, εντούτοις υπήρξε τελικός νικητής στο ματς καθώς ο Καραμήτσος και πάλι ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση :

ΜΑΣ Βεργίνας – Φίλιππος Μέσης  1-3 

Πολύ καλό το πρώτο δείγμα των “βυσσινί” ενόψει της νέας σεζόν, καθώς στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας, επικράτησαν με σκορ 3-1 κόντρα στους “κιτρινομπλέ” που θα αγωνιστούν φέτος στην Α1 Ερασιτεχνική.

Οι γηπεδούχοι, με αρκετές δυνάμεις και πολλά τρεξίματα, ήλεγξαν τον ρυθμό στην αρχή και κατάφεραν προηγηθούν στο σκορ με τον υπό ένταξη Κούβαρο. Όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Παυλίδη, καθώς οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές σταδιακά και με σκόρερς τους Κώστα και Ραφαήλ Πάτρα αλλά και τον Βαλάντη Φεζουλά, έφτασαν στο τελικό 1-3.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας  3-2 (Χειμωνίδης 2, Εμμανουηλίδης / Τσιάμπας, Πασχαλίδης Π.)

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα, με τον Αστέρα να κερδίζει στο τέλος με ανατροπή στο σκορ.

Η ομάδα του Γιώργου Ευτυριάδη, που δείχνει σημαντικές επιθετικές αρετές στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια, προηγήθηκε 1-2 στο πρώτο μέρος χάρη σε τέρματα των Τσιάμπα και Πασχαλίδη, ενώ οι “πράσινοι” διατήρησαν την επαφή στο σκορ με γκολ του Διονύση Χειμωνίδη.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή και πήραν τη φιλική νίκη με τέρματα των Εμμανουηλίδη και Χειμωνίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected