ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Απέκτησε Κούμπους ο Εδεσσαϊκός

IMG_20160822_181534Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε ο Εδεσσαϊκός και συγκεκριμένα του 19χρονου αμυντικού, Γιάννη Κούμπους.

Ο νεαρός παίκτης με καταγωγή από την Παλαιά Πέλλα αγωνίστηκε πέρσι στον Ιάσων Αυγής της ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ παλαιότερα ήταν μέλος του Εθνικού Γαζώρου, με τον οποίο έπαιξε στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμα μεταγραφή.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κούμπους. Ο δεξιοπόδαρος αμυντικός θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα ανασταλτικά καθώς αυτό που τον διακρίνει είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε διάφορες θέσεις, με την ίδια ευκολία. Ο Γιάννης γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου του 1997 στην Παλιά Πέλλα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ομάδα του χωριού του για να κάνει το μεγάλο βήμα της καριέρας σε ηλικία μόλις 17 χρονών όταν και πήρε μεταγραφή στον Εθνικό Γαζώρου αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’Εθνικής την περίοδο 2014-2015. Την επόμενη χρονιά επιστρέφει στην Πέλλα αγωνιζόμενος έως τα μισά του πρωταθλήματος. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ιάσων Αυγής όπου έπαιξε ως βασικός στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Α1 της ΕΠΣΜ.”

Γιάννη καλώς ήρθες…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected