Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπηλιωτάκης και Κωνσταντόπουλος στην ΑΕΚ!

collagekif-940x306

Η φετινή προσπάθεια ενίσχυσης είναι αξιοσημείωτη στην ομάδα της Κηφισιάς και μάλιστα σήμερα (23/8) προχώρησε σε δύο ακόμη προσθήκες ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη.

Η ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου απέκτησε τον 21χρονο μέσο Νίκωνα Σπηλιωτάκη, που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕ Μοσχάτου αλλά και τον 20χρονο Ηλία Κωνσταντόπουλο, που ανήκε μέχρι πρότινος στην Κ19 του Κισσαμικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκωνα Σπηλιωτάκη και του Ηλία Κωνσταντόπουλου.

Ο Νίκωνας Σπηλιωτάκης είναι γεννημένος στις 18 Σεπτεμβρίου του 1995 (21 ετών), αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Γιούχτα και της ΑΕ Μοσχάτου.

Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1996 (20 ετών), αγωνίζεται ως μέσος, την περσινή χρόνια αγωνίστηκε στη Football League με τα χρώματα του Κισσαμικού ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Ν. Μάκρης.

Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και τους ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική σεζόν.”

43479f3ee4c0b257faf4b97c32c4f33d_1-573x306

Δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ ο Λούγκος

Μπορεί να ανακοινώθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο από την ΑΕ Κηφισιάς, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στην ομάδα.

Ο Νίκος Λούγκος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποχωρεί για προσωπικούς λόγους και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά :

“Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Νικόλαο Λούγκο για προσωπικούς λόγους του ποδοσφαιριστή και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected