Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” από τη Θύελλα Σταυρού!

 DSCN3232DSCN0079

Τρεις ακόμη μεταγραφές πραγματοποίησε τη Δευτέρα (22/8) η Θύελλα Σταυρού, με τις οποίες ισχυροποιείται σε μεγάλο βαθμό καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο.

Για τους Τάσο Σαραηκυριακίδη (φωτ. αριστερά στον κόκκινο κύκλο) και Άγγελο Αθανασιάδη (στον μπλε κύκλο) ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή στα…πάτρια εδάφη, μετά το σύντομο πέρασμα τους στον Απόλλων Λυκογιάννης, αλλά και στην ΑΕ Χαρίεσσας για τον πρώτο με την οποία και αγωνίστηκε στην Α1. Ο πρώτος είναι 27 ετών (09/01/1989), μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως στόπερ όσο και ως αμυντικό χαφ ενώ εκτός του Απόλλων και της ΑΕΧ έχει αγωνιστεί και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.

Ο Άγγελος Αθανασιάδης είναι 30 ετών (19/01/1986), επίσης αμυντικογενής και προέρχεται από τα σπλάχνα της Θύελλας Σταυρού την οποία και υπηρετεί για πάνω από 10 χρόνια.

Η τρίτη προσθήκη για τους “πράσινους” ακούει στο όνομα Γιώργος Κανδηλίδης, ο οποίος μετά από 5 χρόνια στην ΑΕ Χαρίεσσας, θα επιστρέψει στην ομάδα του Σταυρού, περιοχή από την οποία κατάγεται.

Ο “Γιούρας” όπως είναι ευρέως γνωστός είναι 30 ετών (25/05/1986), παίζει με την ίδια ευκολία στα χαφ αλλά και ως “κόφτης” ενώ την περσινή χρονιά, αντιμετώπισε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected