Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακή κίνηση των “οράνιε” με Γιούρι Τιάγκο Τανάκα!

5c03953494fa512da020378a7f3bf592_XLΟι «οράνιε» πρόσθεσαν ποιότητα στη μεσαία γραμμή τους με την απόκτηση του Γιούρι Τιάγκο Τανάκα.

Λίγη παραπάνω ποιότητα σε ένα ούτως ή άλλως αξιόλογο ρόστερ πρόσθεσε η διοίκηση του ΑΟ Λουτράκι, ολοκληρώνοντας άλλη μία μεταγραφική ενέργεια.

Στη διάθεση του Νίκου Μεσολόγγη έχει τεθεί και επίσημα ο Γιούρι Τιάγκο Τανάκα, ο οποίος έρχεται να δώσει… γεύση από Βραζιλία στους «οράνιε»!

Πρόκειται για βιρτουόζο μεσοεπιθετικό, ηλικίας 22 ετών, που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Δωτιέα Αγιάς στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, αγωνιζόμενος από τον Ιανουάριο κι έπειτα με τη φανέλα του στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να σκοράρει δύο φορές.

Πριν αφιχθεί στη χώρα μας, ο Τανάκα έπαιζε στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της Βραζιλίας με τα χρώματα της Παρανά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος έχει πάρει ήδη χρόνο συμμετοχής στους δύο φιλικούς αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα ο ΑΟΛ με αντιπάλους τον Ισθμιακό και την Κηφισιά.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, που έρχονται από την όμορφη πόλη του νομού Κορινθίας αναφέρουν πως πιθανόν αυτό να μην ήταν το τελευταίο «χτύπημα» της διοίκησης Καναβού

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected