Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Καρακούτης και Γεωργιάδης οι επόμενες μεταγραφές του Απόλλων!

karakoutis-georgiadis-sto-paralimnio-22936Σε συμφωνία με δυο παίκτες, που έχουν πλούσιο ταλέντο και κάλο ποδοσφαιρικό παρελθόν ήρθε η διοίκηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου που στελεχώνει ιδανικά την ομάδα για το ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Σύμφωνα με το serresport.gr, οι «Απολλωνιστές» κατάφεραν να αποσπάσουν το ναι, του Γιώργου Καρακούτη και του Σάββα Γεωργιάδη, και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση τους, με τις λεπτομέρειες των μεταγραφών. Με αυτές τις δυο προσθήκες κλείνουν δυο σημαντικές θέσεις, με έμπειρους παίκτες που προορίζονται για να κάνουν την διαφορά σε μια κατηγορία που κατέχουν καλά, καθότι πρωταθλητές πριν δυο καλοκαίρια με τον Πανσερραϊκό.

Ο Γιώργος Καρακούτης, είναι σπουδαίο Σερραϊκό ταλέντο ηλικίας 19 ετών έχοντας 10 συμμέτοχες και 2 γκολ με τις μικρές Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ18. Αγωνίζεται στην επίθεση, έχει ύψος 1,82 και μπορεί να σουτάρει καλά και με τα δυο πόδια. Έχει περάσει από τον Πανσερραϊκό έχοντας ξεχωρίσει αλλά δεν παρέμεινε στα «λιοντάρια». Από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό της Κ20 του Ηρακλή, με τον οποίο αγωνίστηκε στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Σάββας Γεωργιάδης, που διανύει τα 23 του χρόνια και ξεκίνησε την καριέρα του ως μεσοεπιθετικός στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, πλέον αγωνίζεται με αξιώσεις και ως δεξιός οπισθοφύλακας, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από την κατηγορία της Γ΄ Εθνικής αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια, σε Πανσερραϊκό, Γάζωρο, Δόξα Δράμας ενώ πέρυσι έκλεισε την χρονιά με την φανέλα της Επισκοπής Ρεθύμνου, από την Κρήτη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected