Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Οριστικά στον Κεραυνό ο Βασίλης Γιαουτζής!


DSCN4645“Κάθε εμπόδιο σε καλό” λέει η παροιμία και στην περίπτωση του Βασίλη Γιαουτζή και του Κεραυνού Επισκοπής, ταιριάζει… γάντι!

Υπενθυμίζουμε πως λίγες μέρες πριν, το SportsUp, μετά από σχετική πληροφόρηση είχε αναφερθεί στην ένταξη του πρώην παίκτη του ΑΣ Ειρηνούπολης, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα υπήρξε ανακοίνωση από πλευράς Κεραυνού Επισκοπής, με την οποία επιβεβαίωνε τις προχωρημένες επαφές, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής είχε ουσιαστικά δώσει λίγες μέρες προθεσμία για να απαντήσει.

Κι αυτό γιατί το…πρέσινγκ από ομάδες της Γ Εθνικής (θυμίζουμε πως συμφώνησε αλλά αποχώρησε άμεσα από τον Αλμωπό για προσωπικούς λόγους) ήταν έντονο για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλησε να ζυγίσει τις επιλογές και να δώσει την οριστική απάντηση λίγα 24ωρα αργότερα.

Όπως προκύπτει από το σημερινό ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο ίδιος μάλιστα παρακολούθησε χθες δια ζώσης τη φιλική αναμέτρηση του Κεραυνού Επισκοπής με την ΑΕ Αλεξάνδρειας (φωτ. με τον γενικό αρχηγό των “κοκκινόμαυρων”, Λάκη Λιθοξόπουλο και τον πρώην παίκτη του Πανσερραϊκού, Γιώργο Παπαστεργίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected