Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην Άρσεναλ ο Λούκας, ωφελημένος κι ο ΠΑΟΚ!

lucasperez-cropped_vjhvy39m67ec19hg56yega284Κάτοικος… Λονδίνου γίνεται ο Λούκας Πέρεθ, με την Άρσεναλ να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 20 εκατ. ευρώ στη Ντεπορτίβο και τον ΠΑΟΚ να περιμένει «πακέτο» 6 εκατ. ευρώ!

Λέστερ στην Αρχή, Έβερτον τα τελευταία 24ωρα, άλλος όμως θα είναι ο… αγγλικός προορισμός του Ισπανού άσου. Η Άρσεναλ που είχε ενδιαφερθεί και παλαιότερα για τον άλλοτε μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, μπήκε «σφήνα» και κάνει δικό της τον ηγέτη της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Όπως αναφέρουν σε Αγγλία και Ισπανία, το deal θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, με τους Λονδρέζους μάλιστα να καταβάλουν ολόκληρη τη ρήτρα των 20 εκατ. ευρώ που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του με τους Γαλιθιάνους.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με το SDNA, εκτός από τα ταμεία της ισπανικής ομάδας, θα γεμίσουν κι αυτά του ΠΑΟΚ, ο οποίος ως γνωστόν διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη, ήτοι θα λάβει ένα ποσό της τάξης των 6 εκατ. ευρώ!

Όπως σημειώνεται, ο Λούκας θα υπογράψει για 3 ή 4 χρόνια στους «κανονιέρηδες» που έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα στην Premier League και μάλιστα αναμένεται να επισημοποιηθεί άμεσα το deal.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected