Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Η μεταγραφή Γκότση στον Αριστοτέλη Νάουσας και η έναρξη της προετοιμασίας

DSCN8293Μία ακόμη προσθήκη για τον Αριστοτέλη Νάουσας, που έφτασε αισίως τις τρεις μεταγραφές.

Οι νεοφώτιστοι στην Α2 Ερασιτεχνική, μετά τους Δημήτρη Δάιο και Νίκο Χατζηιωαννίδη, ενέταξαν στο δυναμικό τους και τον Θωμά Γκότση, που αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕ Χαρίεσσας και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Βασίλη Αργυρίου.

Ο 17χρονος (19/11/1999) αμυντικός μεταγράφηκε από την Κ15 της Βέροιας στην ΑΕΧ το καλοκαίρι του 2015, με την οποία είχε μια γεμάτη χρονιά και ένα τέρμα.

DSCN0129Η έναρξη της προετοιμασίας των τμημάτων υποδομής

Την Πέμπτη 1 Σεμπτεμβρίου και ώρα 18.00 ξεκινά την προετοιμασία τους τα τμήματα υποδομής του Αριστοτέλη Νάουσας.

Με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο αλλά και με ακόμη μεγαλύτερη εμπειρία πλέον, η φετινή χρονιά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ειδικά μετά την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο του ανδρικού τμήματος, που φέτος θα αγωνιστεί στην Α2 Ερασιτεχνική.

Η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει της έναρξης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και μια δυνατή συνεργασία της Ακαδημίας με γνωστή εταιρία μάνατζερ.

Αναλυτικά :

“Μια νέα σεζόν ξεκινά σε λίγες μέρες για τα τμήματα Υποδομής του Αριστοτέλη Νάουσας! Η διοίκηση της ομάδας και οι προπονητές, στους οποίους φέτος έχουν ενταχθεί νέα πρόσωπα, καλούν τους γονείς και τους ποδοσφαιριστές, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 για την πρώτη συγκέντρωσης της νέας χρονιάς.

Ανακοινώσεις για τους προπονητές αλλά και μια συνεργασία – έκπληξη της Ακαδημίας με γνωστή εταιρία μάνατζερ, θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected