Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Ντάμπο η ΑΕΛ Καλλονής

picmonkey_collage_0Η ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Ντάμπο.

Ο Αντρέας Ντάμπος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην ομάδα της Μυτιλήνης. Γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1990 στην Χαλκίδα και στην Καλλονή ήρθε το καλοκαίρι του 2011 όπου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Αγωνίστηκε στην U19 ενώ το ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες το έκανε στα play offs της Football League (2011-2012) απέναντι στην Παναχαΐκή στη Μυτιλήνη. Την περίοδο 2012-2013, παράλληλα με την U19 όπου ήταν ένας από τους συντελεστές που την οδήγησαν στην 4η θέση της Football League Νέων, είχε και 10 συμμετοχές στην Football League.

Τη σεζόν 2013-2014 ο Ντάμπος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη Superleague (5 συμμετοχές) στο ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τις επόμενες δύο χρονιές αγωνίστηκε στον Φωκικό στη Β’ Εθνική (29 συμμετοχές) και τον Κανάρη Νενήτων Χίου στη Γ’ Εθνική (19 συμμετοχές – 10 γκολ).

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Καλλονή και σ’ένα γνώριμο μέρος για μένα» δηλώνει στο kallonifc.gr ο Αντρέας Ντάμπος και προσθέτει: «Στην ομάδα αυτή οι άνθρωποι με αγάπησαν και μου έδειξαν εξ’ αρχής εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω σε αυτή τη νέα ευκαιρία που μου δίνουν να τους δικαιώσω».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected