Κατηγορίες
K20 - K17 - K15 - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Βέροια Κ20 3-0

13639662_1168232586553051_1276437351_o

Ένα εξαιρετικό δεύτερο μέρος, όπου πέτυχε και τα τρία τέρματα, είχε ο Μέγας Αλέξανδρος, στο φιλικό που διεξήχθη την Πέμπτη 26/8 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, μετά από ένα στείρο αλλά σε καλό επίπεδο πρώτο μέρος, έφτασε στο τελικό 3-0 χάρη σε τέρματα του Γιώργου Κίτσα (2) και του Γιώργου Ποτουρίδη. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Τόλη Τερζή ξεκίνησε καλά, πήρε πρωτοβουλίες στο πρώτο 45λεπτο χωρίς όμως τη μεγάλη φάση στα καρέ του Μοσχίδη.

Το σκορ άνοιξε με κεφαλιά στο 48′ ο Κίτσας, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της ομάδας στο 72′, με κλασική κίνηση φορ και ιδανικό τελείωμα. Ενδιάμεσα, ο Ποτουρίδης “έγραψε” με πλασέ το 2-0, μετά από ασίστ του Πατατούκα.

Ως συμπέρασμα από το χθεσινό φιλικό, θα λέγαμε πως οι “πράσινοι” του Γιώργου Ντάμτσιου, 7 μέρες πριν την έναρξη της σεζόν, παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο και η σταδιακή άνοδος της απόδοσης στα φιλικά παιχνίδια, είναι αυτό που θεωρείται για την εποχή, απόλυτα φυσιολογικό. Είναι φανερό λοιπόν πως ο Μέγας Αλέξανδρος θα παίξει (και φέτος) πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα και οι προσθήκες που πραγματοποιήθηκαν (με τελευταία αυτή του Αντώνη Κουκουράκη, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά χθες) ήταν με γνώμονα την ενίσχυση σε νευραλγικές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Επόμενο φιλικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, αύριο Σάββατο (28/8) με τον Αχιλλέα Νάουσας στα Τρίκαλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Τράντο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μοσχίδης, Καρβούνης, Πετκάκης, Μηνούδης Χ., Κουκουράκης, Σερμπίνης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος, Σούρλας Δ., Συμπεθέρης, Αθανασιάδης Σ. Αγωνίστηκαν και οι Νασούφι, Πατατούκας, Ασημακόπουλος, Παντριάς, Δρακούλης.

Βέροια Κ20 : Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Πέλκας, Δόρης, Ιακωβίδης, Καραγιάννης, Στυλίδης, Ζυγκερίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπλατσιώτης, Κουμπαρόπουλος, Τσουλχάη, Παντέλογλου, Νίκας, Τσελέπης, Βασαρός, Βατμανίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Αϊρατζής, Αποστολίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected