Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Πλησιάζει ο Θανάσης Πατηνιώτης!

patiniotis-thanasisΜια πολύ σπουδαία μεταγραφή είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το ΙΝΚΑ αφού βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του αριστερού μπακ-χαφ Θανάση Πατηνιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, o 23χρονος Κερκυραίος (γεννηθείς 1 Οκτωβρίου 1993) έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του ΙΝΚΑ ώστε να συνεχίσει τόσο στην Κρήτη, όσο και στη Γ’ Εθνική. Αυτό αναφέρεται διότι πέρυσι ο Πατηνιώτης ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ανόδου του ΟΦΗ στην Φούτμπολ Λιγκ. Μάλιστα, το “διαζύγιό” του με τον ΟΦΗ έκανε θόρυβο αφού ο κόσμος ήθελε να παραμείνει ο παίκτης στο “Γεντί Κουλέ”. Ωστόσο δεν ήταν στα πλάνα του Νιόμπλια.

Ο Πατηνιώτης είναι Κερκυραίος και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της τοπικής ομάδας. Το 2011-12 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά έπαιξε στην Κασιόπη Κέρκυρας. Ακολούθησαν δύο χρονιές σε Λάρισα και Παναχαίκή, πριν καταλήξει πέρυσι στον ΟΦΗ.

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πέραν του Πατηνιώτη θα επιδιώξει να αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό, ώστε να ολοκληρώσει το ρόστερ της. Εξετάζει κάποιες περιπτώσεις που ενδέχεται να απασχολήσουν και κάποια από αυτές να μετουσιωθεί σε μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected