Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τόττεναμ – Λίβερπουλ 1-1 (vid+tweets)

Χωρίς τίτλο

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Τότεναμ και Λίβερπουλ στο Βόρειο Λονδίνο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την “αυλαία” της 3ης αγωνιστικής στην Premier League.

Η Λίβερπουλ σπατάλησε ευκαιρίες και εν τέλει τιμωρήθηκε από την Τότεναμ, μένοντας στην ισοπαλία 1-1 στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” για την 3η αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την τριπλέτα των Σαντιό Μανέ, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Φιλίπε Κουτίνιο να εκμεταλλεύεται την απουσία του τιμωρημένου Μουσά Ντεμπελέ και να απειλεί την εστία του Μίχελ Φορμ. Το γκολ εν τέλει ήρθε με πέναλτι, σε μία φάση που άρχισε εκτός περιοχής και ολοκληρώθηκε με ανατροπή του Φιρμίνο εντός, με τον Τζέιμς Μίλνερ να γράφει το 1-0 στο 43′.

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είχε χάσει τον Κάιλ Γουόκερ από το 1ο ημίχρονο λόγω τραυματισμού και δεν ρίσκαρε να σπαταλήσει κι άλλη αλλαγή στην ανάπαυλα. Μετά από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, οι παίκτες του άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και ο Ντάνι Ρόουζ στο 72′ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Σιμόν Μινιολέ προχώρησε σε ορισμένες επεμβάσεις, η Λίβερπουλ κλείστηκε στην περιοχή της και το ισόπαλο σκορ έμεινε μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Τότεναμ (4-2-3-1): Φορμ, Γουόκερ (28′ Γιάνσεν), Αλντεβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουανιάμα, Λαμέλα, Άλι, Έρικσεν (90+3′ Γουίνκς), Κέιν (83′ Ονομά) Λίβερπουλ (4-3-3): Μινιολέ, Κλάιν, Ματίπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Λαλάνα (90+4′ Στιούαρτ), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ (88′ Στάριτζ), Φιρμίνο, Κουτίνιο (69′ Ορίγκι)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected