Γ Εθνική / Τοπικά

Διαγόρας Σεβαστής – Αλμωπός Αριδαίας 1-0 (photos)

DSC_7748Ξεδίπλωσαν πολλά από τα καλά τους στοιχεία Διαγόρας και Αλμωπός στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση η οποία διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα της Σεβαστής κατάφερε με ένα γκολ του Μίμη Μπενίσκου να πάρει την άτυπη νίκη με σκορ 1-0, σε ένα παιχνίδι που οι δυο ομάδες είχαν καλές στιγμές, πολλά τρεξίματα και καλή κυκλοφορία για τη δεδομένη χρονική στιγμή που διανύουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Διαγόρας είχε δυο-τρεις ακόμη καλές στιγμές να πετύχει κι άλλα τέρματα και σε δυο από αυτές ο σκόρερ Μπενίσκος πλάσαρε άουτ από καλή θέση και αστόχησε κεφαλιά που πέρασε άουτ από πολύ καλό σημείο στην περιοχή του τερματοφύλακα Μένιου.

Ότι δεν κατάφερε όμως στις δυο αυτές φάσεις ο παίκτης-εκτελεστής του Διαγόρα, το έκανε στο 65΄, όταν πραγματοποίησε όμορφη σέντρα από αριστερά ο Σαμανίδης και με δυνατή κεφαλιά ο Μπενίσκος πέτυχε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης.

Στο 77΄ο Βασιλειάδης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα όταν σε φοβερό σουτ του Τσιμτσιρίδη κράτησε το υπέρ της ομάδας του σκορ, αφού κυριολεκτικά «απογειώθηκε» στην αριστερή πλευρά της εστίας του.

Συνθέσεις

Διαγόρας Σεβαστής (Κ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τάχος Σαμανίδης, Δημητρίου, Τερζής, Καρατζάογλου, Κούμπουλα, Μπαρούτας, Μπενίσκος, Βασίλιεβιτς,  Κωνσταντινίδης. Έπαιξαν και οι: Τσιώμης, Γούτσιος, Λαγδάρης, Μυλωνάς, Σιδηρόπουλος, Τρικαλόπουλος, Τσαγκαράκης.

Αλμωπός Αριδαίας (Γ. Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτσόπουλος, Παπαζούδης, Μιχαηλίδης, Ζαρογιάννης, Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Κοβάτσης, Καραγιάννης, Μουρατίδης, Αβραμίδης. Έπαιξαν και οι: Αϊτζάν, Τσιμτσιρίδης, Παντελίδης, Ελευθεριάδης Λ., Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Θ., Κώστας, Μάθιους, Καραγιαννίδης.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected