Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτική η Νάπολι, έριξε…ντόρτια στη Μίλαν! (vid+tweets)

Cq5M_8gWcAE0qQwΗ προσωρινή ισοφάριση της Μίλαν σε 2-2 αφύπνισε τη Νάπολι, η οποία νίκησε 4-2 στο Σάο Πάολο. Από δύο γκολ σκόραραν οι Μίλιτς και Καγιεχόν, με εννιά τελείωσαν οι ροσονέρι.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής στη Serie A, η Νάπολι υποδέχτηκε τη Μίλαν στο Σάο Πάολο και τη νίκησε με 4-2, δείχνοντας ότι παραμένει ανταγωνιστική και έχει υψηλούς στόχους.

Όπως αναφέρει το sport24, η Νάπολι άρχισε δυναμικά και προηγήθηκε 2-0 με τον Αρκάντιους Μίλικ να σκοράρει στο 18′ και στο 33′. Η Μίλαν αντέδρασε και ισοφάρισε σε ένα τετράλεπτο 51′ και 55′ με τους Νιανγκ και Σούσο.

Η ισοφάριση αφύπνισε τη Νάπολι, η οποία προηγήθηκε εκ νέου με τον Καγιεχόν στο 74′, ενώ στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Κούτσκα με δεύτερη κίτρινη. Η γηπεδούχος πίεσε πιο πολύ και στο 87′ ο Νιανγκ άφησε τη Μίλαν με 9 παίκτες.

Τελικά, το τελικό σκορ διαμόρφωσε πάλι ο Καγιεχόν, με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην επικράτηση της Νάπολι.

Συνθέσεις

Νάπολι (4-3-3): Ρέινα, Χισάι, Αλμπιόλ (89′ Κίρικες), Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Αλάν (73′ Ζιελίνσκι), Ζορζίνιο, Χάμσικ, Καγεχόν, Μίλικ, Μέρτενς (78′ Ινσίνιε)

Μίλαν (4-3-3): Ντοναρούμα, Αμπάτε (80′ Καλάμπρια), Γκόμες, Ρομανιόλι, Ντε Σίλιο, Κούτσκα, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Σούσο (86′ Λαμπαντούλα), Μπάκα (80′ Σόσα), Νιάνγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected