Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – Αγροτικός Αστέρας Κ17 2-3 (photos)

14151777_663430617166334_1333826646_o

Στην Κουτσούφλιανη της Νάουσας μετέβη σήμερα ο ΓΑΣ Κοπανού “10StarBet” για να αντιμετωπίσει την Κ17 του Αγροτικού Αστέρα, που προετοιμάζεται στην περιοχή.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά αγωνίστηκε με 14 συνολικά ποδοσφαιριστές και γνώρισε την ήττα από τους Θεσσαλονικείς, που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, τόσο στη φυσική τους κατάσταση όσο και στην τεχνική τους κατάρτιση.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν και πάλι αδυναμία στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στην αμυντική τους λειτουργία. Μπορεί η ομάδα της Ημαθίας να έφτασε στην επίτευξη δύο τερμάτων, ωστόσο είναι φανερό πως δύσκολα μπορούν να…τραβήξουν κουπί μόνο οι Μάκης Σπανός και Βασίλης Σιδηρόπουλος και χρειάζεται απαραίτητα η προσθήκη ενός ακόμη (καθαρόαιμου) επιθετικού.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξαν οι “πράσινοι” στο 14′ και 7 λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, αιφνιδιάζοντας τους Ημαθιώτες, που προέβησαν σε πολλά λάθη. Στο 39′ ο ΓΑΣ μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Σιδηρόπουλο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ωστόσο στα τελευταία πέντε λεπτά σημειώθηκαν δύο ακόμη τέρματα, αρχικά στο 84′ για τον Αστέρα και στη συνέχεια στο 89′ με τον Μάκη Σπανό.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Αντιφάκος, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Γρυπούδης, Μποζίνης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Κωστογλούδης, Καψάλης, Σπανός, Σιδηρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κοσμίδης, Κελέσμητος, Καϊσίδης, Κουκοτσίδης.

Αγροτικός Αστέρας Κ17 : Μπακιρτζής, Ξανθόπουλος, Μουρατίδης, Κεχαγιάς, Ευαγγέλου, Χαλατζόγλου, Καραμιχαήλ, Παρούσης, Τεμέλκος, Άλλας, Πιστόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected