Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Αχιλλέας Νάουσας 4-0

13950925_1171320252910951_1204358417_o DSCN4085

Μια ακόμη εμφατική παρουσία του φιλόδοξου φέτος Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που επικράτησε με 4-0 του Αχιλλέα Νάουσας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, έδειξε πως αρχίζει σταδιακά να βρίσκει ρυθμό και μάλιστα μαζί με το φιλικό της Πέμπτης (25/8) κόντρα στη Βέροια Κ20, σκόραρε συνολικά 7 φορές και δημιούργησε άλλες τόσες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Από την άλλη πλευρά ο Αχιλλέας, μετά την καλή εμφάνιση κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού (3-1) δεν κατάφερε να αντιδράσει στην επιθετικότητα των “πρασίνων” και μοιραία ηττήθηκε χωρίς όμως να δημιουργεί σύγχυση στο ενδότερα της ομάδας καθώς ο στόχος είναι συγκεκριμένος και έχει αποτυπωθεί πολλάκις από τον Παναγιώτη Καραμεταξά : η εμπιστοσύνη στα νεαρά παιδιά, η χρησιμοποίηση τους ακόμη κι όταν “καίει” η μπάλα και από αυτό θα βγει μόνο κέρδος για τους “κυανόλευκους”.

Τα γκολ για τον Μέγα Αλέξανδρο πέτυχαν ο Έλντι Νασούφι και ο Γιώργος Ποτουρίδης στο πρώτο μέρος, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσαν στο δεύτερο 45λεπτο οι Γιώργος Κίτσας και ο Φώτης Δρακούλης, ο οποίος πέρασε δύο παίκτες και τον Μπουμπουλέντρα πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργαρίτης, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Τράντο

Συνθέσεις 

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μοσχίδης, Καρβούνης, Μηνούδης Χ., Πετκάκης, Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Ζωγράφος, Συμπεθέρης, Πατατούκας, Νασούφι. Αγωνίστηκαν και οι Αθανασιάδης Σ., Παντριάς, Κίτσας, Σερμπίνης, Δρακούλης

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Γκέτσος, Κοσμάς, Μπράτσης, Στογιάννος Γ., Γιαμαλίδης, Τσαρτσίου, Γιάτσος, Κακούδης. Αγωνίστηκαν και οι Ψαθάς, Φυκιάρης, Κάργας, Στογιάννος Ρ., Τουγγελίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected