Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΟΦΗ – Πανθηραϊκός 1-1 (photos+vid)

4e4d0a25ad0d294ee0489078ace381fb_XL

Σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά ο Πανθηραϊκός ισοφαρίστηκε στο τέλος του αγώνα σε 1-1 από τον ΟΦΗ της football league και επιστρέφει από την Κρήτη με χρήσιμα συμπεράσματα και με όρεξη για δουλειά για να διορθωθούν οι όποιες ατέλειες παρουσιάζει η ομάδα.

Ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έδειξε ότι θα είναι από τις ομάδες που θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο για την άνοδο στην super league.

Από εκεί και πέρα ο Πανθηραϊκός έπαιξε το δικό του παιχνίδι και στο 35′, μετά από ωραία αντεπίθεση και γύρισμα του Περιαλή, ο Παπίτσας με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίνοντας προβάδισμα με 0-1 στην ομάδα της Σαντορίνης. Ο Παπίτσας που αγωνίζεται στην θέση του φορ, ήρθε από την κ20 της ΑΕΚ και δοκιμάζεται άφησε άριστες εντυπώσεις και δεν αποκλείεται ο Μανώλης Παπαματθαιάκης να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του.

CRETETV

Στο 62′, έπειτα από πολύ ωραία ενέργεια του Βουό ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι που υπέδειξε ο Μουρτζάκης. Ο Βουό ήταν ο εκτελεστής, αλλά ο Πουρής έπεσε σωστά και το απόκρουσε. Σε αυτή τη φάση ο Τερματοφύλακας του Πανθηραϊκού τραυματίστηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Ζωντό.

Ο ΟΦΗ ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό σουτ του Χύσι στο 86′, σκορ που ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με τον ΟΦΗ δεν αγωνίστηκαν όσοι παίκτες ξεκίνησαν στο φιλικό με τον Πλατανιά (Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος ,Χαντί, Μπουρσέλης, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι και Όγκμποε).

Συνθέσεις

 

ΟΦΗ : Κασμερίδης (60′ Παπαδάκης), Μπολάκης, Βαλιάνος, Χύσι, Φαζός, Κιάσσος (54′ Κοντογιάννης), Μασάδο (46΄Βρεττός), Μακρίδης, Φουκαράκης (46΄Μπάμπης), Μάνος, ΒουόΠανθηραϊκός : Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Κουμπαρούλης, Μκρτστιάν, Σαββίδης, Μπακάλης, Λαζαρίδης, Πόνσε, Περιάλης, Παπίτσης (υπό δοκιμή). Αγωνίστηκαν και οι Ζωντός, Ζώνας, Φύτρος, Λούκας, Βλαβιανός.

πρισσότερες φωτογραφίες στο sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected