Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παναρκαδικός – ΑΟ Άγιος Ιερόθεος 0-1

imageΟ Παναρκαδικός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιο Ιερόθεο στην εντός έδρας φιλική αναμέτρηση που έδωσε ενόψει της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ευκαιρία για συμπεράσματα και δοκιμές από τον Γιώργο Αντωνόπουλο.

Παναρκαδικός και Αγιος Ιερόθεος θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Τρίπολης να παίζει στον 3ο Ομιλο και αυτή των Αθηνών στον 4ο. Όπως αναφέρει το arcadiasports, το φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Τριφυλλιού ήταν μία καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να ξεφύγουν από την καθημερινότητα των προπονήσεων αλλά και για τους προπονητές να δουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συνόλων τους.

Ο Παναρκαδικός έδειξε ορεξάτος, είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο αντίπαλος στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε φάσεις μπροστά στην εστία του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε ελάχιστες ευκαιρίες με τον Αγιο Ιερόθεο να έχει δοκάρι στο 43′ και στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι να απαντούν με κεφαλιά του Σαλαπάτα που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αρκετές αλλαγές και για τους δύο, όμως αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος ήταν οι φιλοξενούμενοι, καθώς με γκολ στο 77′ (Κυριαζής) πήραν το διπλό. Νωρίτερα, ο Παπουτσής για τον Παναρκαδικό είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να προχωρά σε μία δύσκολη επέμβαση που δεν του επέτρεψε να ανοίξει το σκορ.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κυριακόπουλος, Χατζόπουλος, Αρώνης, Σταθουλόπουλος, Ραχίμ, Τ. Σαλαπάτας, Καδάς, Παπουτσής. Αλλαγές: Μέλος, Π. Σαλαπάτας, Γκρόσιος, Μπίσιας, Ψυχογιός, Δήμος, Βουτσελάς, Ζήσης, Ζανέτου, Χουστουλάκης, Αρδάμης, Κολιόπουλος

Άγιος Ιερόθεος: Ρουμπής, Πολίτης, Μανδήλης, Κωστούλας, Δάρας, Γούλας, Πανούσης, Καραμέρης, Σαγανάς, Θανόπουλος, Γκουτζούλας. Αγωνίστηκαν και οι Κυρίτσης, Τρακόσης, Κρητικός, Μπιρμπίλι, Ζήκος, Πανούσης, Καραμέτσος, Κετσετσόγλου, Θανόπουλος, Νιζάμης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected