Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Ποζατζίδη η ΑΕΛ Καλλονής, “ανέβασε” Παπάζογλου

welcome_kalloni-01_1

Η συμφωνία είχε επιτευχθεί από καιρό, ωστόσο ο Στέλιος Ποζατζίδης θα γίνει κάτοικος Λέσβου και τυπικά από σήμερα και για την επόμενη σεζόν.

Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε τον τελευταίο 1.5 χρόνο στον Πανιώνιο, όπου πήρε ελάχιστες ευκαιρίες μετά την παρουσία του σε ΠΑΟΚ και Απόλλων Καλαμαριάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ποζατζίδη.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου του 1994 και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ. Έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Πανιωνίου.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία”

_mg_8654_0

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε στην ομάδα μας ο Φώτης Παπάζογλου. 

Γεννήθηκε στις 24 Ιανουαρίου του 1997 και έχει καταγωγή από το Μόλυβο. Αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και ήταν στο ρόστερ της U17 και της U20 της ομάδας μας μέχρι το καλοκαίρι του 2015. Την τελευταία περίοδο (2015-2016) αγωνίστηκε με την U20 της Καλλιθέας.

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος καθώς ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Νίκο Μιχαλάκη, τους κυρίους Καρτάλη και Βαζάκα καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Γεωργιάδη για την ευκαιρία που μου δίνουν. Εγώ, από την μεριά μου, θα προσπαθήσω να δικαιώσω την επιλογή τους».

Η ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής εύχεται στον Φώτη Παπάζογλου καλή αρχή και καλή επιτυχία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected