Κατηγορίες
Football League

Δεν θα αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι ο Μακρίδης!

makridisΈνα εξαιρετικά σοβαρό οικογενειακό, προσωπικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στον Στέλιο Μακρίδη, τον αναγκάζει να επιστρέψει στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να λύσει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το το grandsport, ο λόγος της αποχώρησής του είναι καθαρά και αποκλειστικά αυτός και όχι η αγωνιστική του παρουσία ως τώρα, η οποία με εξαίρεση το φιλικό του Σαββάτου με τον Πανθηραϊκό, ήταν ικανοποιητική.

Ο Μακρίδης είχε συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη στον οποίο και εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, αφού πρώτα του εξήγησε τους προσωπικούς του λόγους, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας να δείχνει κατανόηση και με τη σειρά του να μεταφέρει το αίτημα του παίκτη στη διοίκηση. Μόλις υπάρξει συνάντηση μεταξύ του παίκτη και του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Πολεμαρχάκη, θα υπάρξει και το τυπικό τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ο Στέλιος Μακρίδης. Ο 25χρονος μέσος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (29/8) συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, από τον οποίο και ζήτησε να αποχώρησε από τον ΟΦΗ, καθώς θα πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα για οικογενειακούς λόγους.

Το αίτημα του ποδοσφαιριστή, έγινε αποδεκτό. Ο ΟΦΗ εύχεται στον Στέλιο Μακρίδη, καλή τύχη και καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Ο αριστεροπόδαρος μέσος με δήλωση του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ανέφερε: «Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ ξέρουν πόσο ήθελα να μείνω και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να ανέβει στην Super League. Δυστυχώς ένα οικογενειακό μου πρόβλημα, με αναγκάζει να βρίσκομαι στην Αθήνα. Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την τιμή που μου έκανε να είμαι έστω και για λίγο μέλος της ομάδας. Εύχομαι στον ΟΦΗ να ανέβει στην Super League, γιατί εκεί αξίζει να βρίσκεται».

Και μπορεί για τον Μακρίδη οι λόγοι της αποχώρησής του να μην ήταν αγωνιστικοί, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές για τους οποίους δεν είναι σίγουρο πως θα… προλάβουν την πρεμιέρα της Football League.

Οι εν λόγο παίκτες, θα έχουν μια (ας πούμε) τελευταία ευκαιρία στα τελευταία φιλικά, αλλά και στις προπονήσεις να δείξουν πως δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ του ΟΦΗ, αν δεν το καταφέρουν αναμένεται αφού πρώτα ενημερωθούν από την κρητική ομάδα, να αναζητήσουν αλλού την ποδοσφαιρική τους «στέγη».

Την ίδια ώρα εντείνονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση, αλλά και συμφωνία για τις δύο (σίγουρα) επόμενες μετεγγραφές, σε κέντρο και επίθεση. Οι βασικοί υποψήφιοι έχουν εντοπιστεί και υπάρχει αισιοδοξία πως μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected