Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μια ζωή μέσα στα γήπεδα, πάντα σε υψηλό επίπεδο… Αυτός είναι το νέο απόκτημα των Τρικάλων!

podosfairo-tasidis_686136007

Ο νομός Ημαθίας φέτος έχει την τιμητική του στις μεταγραφές, καθώς οι ομάδες που θα δώσουν τη μάχη για το φετινό πρωτάθλημα της Α1, έχουν κάνει (κυριολεκτικά) τα πάντα για την ενίσχυση τους.

Μία από αυτές τις ομάδες και ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, που σήμερα οριστικοποίησε μια σημαντική μεταγραφή και μάλιστα με έναν ποδοσφαιριστή που έχει…φάει με το κουτάλι τα ελληνικά γήπεδα.

Ο λόγος για τον 41χρονο σκληροτράχηλο αμυντικό Γιώργο Τασίδη, που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “πρασίνων¨, οι οποίοι ανεβάζουν ακόμη περισσότερο τον πήχη για τη φετινή σεζόν. Μάλιστα και μόνο το γεγονός πως θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Δημήτρη Πετκάκη, αυτό και μόνο λέει πολλά καθώς οι δύο παίκτες μαζί έχουν πάνω από 750 επαγγελματικές συμμετοχές!

Ο 41χρονος πλέον Γιώργος Τασίδης (με σωματοδομή όμως που θα ζήλευαν 25άρηδες) εντάχθηκε την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στον Διαγόρα Σεβαστής, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί με τους “πράσινους” στη Γ Εθνική καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ήταν τελικά το…εμπόδιο που μπήκε στη μέση!

Με καταγωγή από το Διδυμότειχο, η “κολόνα” του Πιερικού για πέντε χρόνια σε Β και Γ Εθνική αλλά και του Πανηλειακού (2000 έως 2004) σε Α και Β Εθνική, προσδίδει τεράστια ποιότητα στα μετόπισθεν του Μέγα Αλέξανδρου και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό την αμυντική γραμμή.

Έχει συνολικά 501 συμμετοχές από το 1996 όταν εντάχθηκε στον Πανηλειακό, 412 εκ των οποίων επαγγελματικές και 89 στη νεότευκτη Γ Εθνική με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Επαγγελματικά αγωνίστηκε σε Πανηλειακό, Αγερσανί Νάξου, Αθηναϊκό, Α:ναγέννηση Άρτας, Πιερικό, Βατανιακό και Αιγινιακό.

ceb3ceb9cf8ecf81ceb3cebfcf82-cf84ceb1cf83ceafceb4ceb7cf82-2Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Γιώργου Τασίδη.

Ο γεννημένος στις 14/12/1975 ποδοσφαιριστής, με εντυπωσιακό παλμαρέ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο αλλά και την τεράστια δυναμική του ως αθλητής, είναι από σήμερα παίκτης της ομάδας μας, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους καθώς εντάχθηκε στο ρόστερ ένας αθλητής με πολύ μεγάλη προσωπικότητα.

Έχει ξεπεράσει πλέον τις 500 συμμετοχές (400 περίπου επαγγελματικές) στα ελληνικά γήπεδα και μάλιστα με 8 ομάδες συνολικά, δείγμα της εξαιρετικής σταθερότητας αλλά και αγωνιστικότητας όλα αυτά τα χρόνια.

Θεωρούμε πως με την προσθήκη του Γιώργου Τασίδη, η διοίκηση επιβεβαιώνει πλήρως την προσπάθεια της για να γίνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ο σύλλογος που θα εκπληρώσει τα θέλω και τα πιστεύω όλων μας, αλλά και του προπονητή, των παικτών και των φιλάθλων.

Ευχόμαστε στον Γιώργο να είναι γερός και δυνατός όπως και στα 20 χρόνια καριέρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να αποτελέσει για όλους τους παίκτες της ομάδας, το κίνητρο εκείνο για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected