Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” από τον Θεσπρωτό!

kioΤο Δ.Σ. του Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοίνωσε σήμερα τρεις ακόμη μεταγραφές, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν την υπέρβαση για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας.

Οι παίκτες που αποκτήθηκαν όπως δημοσίευσε το thesprotiaball:

Περικλής Μηνάς: Ο 25χρονος επιθετικός είναι από σήμερα Τρίτη, παίκτης του Θεσπρωτού. Προέρχεται κι αυτός από τoν AO Επισκοπής (πήγε εκεί τον περασμένο Φλεβάρη), όπως κι ο Ντινιωτάκης. O τρικαλινός φορ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Γλυφάδα, Προοδευτική, Α.Ο Τρίκαλα και Φαρκαδόνα.

Νίκος Κατσούλης: Είναι μέσος, 18 ετών (12/08/1998) και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης (ομάδα Κ17). Την περσινή περίοδο με τη φανέλα της Θύελλας Φιλώτα μέτρησε 7 συμμετοχές στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Γρηγόρης Κιουρτζίδης: Ο νεαρός τερματοφύλακας αποτελεί ακόμα μια λύση στα γκολπόστ για την ομάδα της Ηγουμενίτσας. Aγωνίστηκε σε δύο ομάδες της Β΄Κατηγορίας Κύπρου κατά την περσινή περίοδο, την Π.Α.Ε.Ε.Κ. Κερύνειας και την ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς. Ο 21χρονος γκολκίπερ στο παρελθόν έχει περάσει από τις ακαδημίες των Ατρόμητου Γεροσκήπου, ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας, ΑΕΚ Κουκλιών και ΠΑΦΟΣ FC.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected