Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Ένα μεγάλο μπράβο στον Πανθρακικό για την πρωτοβουλία!

ac76ffda5b6f69a289a454fdc0d1eb5b_lΜία αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε η ομάδα του Πανθρακικού, που θα δώσει φιλανθρωπικό αγώνα το προσεχές Σάββατο (3/9) με αντίπαλο την νεοφώτιστη στη Γ΄Εθνική Δόξα Προσκυνητών.

Τα έσοδα του αγώνα όπως έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της η θρακιώτικη ΠΑΕ, θα δοθούν τον νεαρό παίκτη της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από μια σπάνια ασθένεια στο αίμα.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Πανθρακικός, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, που απηύθυνε ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) πριν από λίγες ημέρες προς την ΕΠΟ, τη Super League, τη Football League κι όλες τις ΠΑΕ, έλαβε την απόφαση το προγραμματισμένο για το Σάββατο 03/09/2016 φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής (17:30) να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αντίτιμο των εισιτηρίων, για τη Θύρα 1 του γηπέδου, η οποία θα λειτουργήσει, θα είναι πέντε (5) ευρώ και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Επισημαίνεται, πάντως, ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα έχουν ισχύ και σε αυτό το φιλικό.

Ο Λεωνίδας, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1995, τους τελευταίους μήνες δίνει το σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Έχει ανάγκη την οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, με αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βοηθήσει το Λεωνίδα και την οικογένειά του!

Καλούμε τους φιλάθλους μας και κάθε Κομοτηναίο το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτού του νεαρού παιδιού, που χρειάζεται τη βοήθειά μας, για να βγει νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του!

Λεωνίδα, η Πράσινη Οικογένεια είναι στο πλευρό σου!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected