Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Κουαρτέτο” μεταγραφών η ΑΕ Αλεξάνδρειας!

catsΤέσσερις μαζεμένες μεταγραφές ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά η ΑΕ Αλεξάνδρειας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ της.

Ο λόγος για τους Κώστα Γιοβανόπουλο, Γρηγόρη Ηλιάδη (το SportsUp είχε γράψει σχετικά στις 28/8), Δημήτρη Αντωνίου και Φλογκέρτ Σκούρα, οι οποίοι μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και μάλιστα έχουν αγωνιστεί και σε φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας.

Ο πρώτος είναι 17 ετών, μέσος και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Αλιάκμων Νησελίου με τον οποίο μάλιστα αναδείχτηκε δεύτερος σκόρερ της ομάδας με 6 τέρματα έναντι 9 του Μπαϊράμι.

Ο Δημήτρης Αντωνίου είναι 22 ετών, μέσος και προέρχεται από ομάδα της Κρήτης ενώ ο Φλογκέρτ Σκούρα (01/05/1997, μέσος) ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν με τη φανέλα της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, έχοντας συνολικά 26 συμμετοχές και 6 έξι τέρματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση 4 νέων ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Κωνσταντίνου Γιοβαννόπουλου, Γρηγόρη Ηλιάδη, Δημήτρη Αντωνίου και του Φλογκέρτ Σκούρα.

Τους ευχόμαστε γεμάτη επιτυχίες χρονιά και πάνω από όλα υγεία.”

Με εκτίμηση
Δ.Σ Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected