Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Φινάλε με Μάρτιν Τόνσο ο Ατρόμητος. Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις και αποχωρήσεις

Presentacion_Tonso_ColoColo_2016_PS

Παίκτης του Ατρόμητου πρέπει να θεωρείται ο Μάρτιν Τόνσο, με την ομάδα του Περιστερίου να ολοκληρώνει μία πολύ σημαντική μεταγραφή.

Σύμφωνα με το SDNA, ο 26χρονος Αργεντινός επιτελικός μέσος βρίσκεται στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο. Δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση και είναι γεγονός πως την τελευταία στιγμή άλλες ομάδες προσπάθησαν να μπουν «σφήνα», αλλά ο Ατρόμητος ήταν ο μεγάλος νικητής στο κυνήγι της υπογραφής του και προχωράει σε μία σημαντική μεταγραφή.

Αναλυτικά όλο το καλοκαιρινό “παζάρι” :

Προπονητής : Τραϊανός Δέλλας

Ήρθαν : Γιώργος Ζησόπουλος (Αστέρας Τρίπολης), Σπύρος Γκουγκούδης (Αναγέννηση Καρδίτσας), Νίκος Παπαδόπουλος (Πανιώνιος), Νικολά Ντιγκινί (Πανθρακικός), Ντμίτρι Μπάγκα (Χάποελ Χάιφα)

Από Κ20Χρήστος Θεοδωράκης, Αλέξανδρος Κατράνης, Δημήτρης Λημνιός, Σπύρος Νάτσος

Επιστροφή από δανεισμόΑριστομένης Τζιτζικάκης (επισ. από Άρη Λεμεσού), Παντελής Θεολόγου (επισ. από Άρη Λεμεσού), Σπύρος Παπασπύρος (επισ. από Αχαρναϊκό), Θωμάς Βασιλείου (επισ. από Τριγλία Ραφήνας).

Έφυγαν : Βασίλης Μπάρκας (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Κούρος (Ηρακλής), Σουμπίνιο (Λεβαδειακός), Αριστομένης Τζιτζικάκης (δαν. Άρη Λεμεσού), Μάριος Κωστούλας (δαν. Άγιο Ιερόθεο), Παναγιώτης Μπάλλας (Σόνενχοφ), Σπύρος Παπασπύρος (δαν. Ιωνικό), Κοσμίν Ματέι (Γκεντσλερμπιρλίγκι), Παντελής Θεολόγου (δαν. Άρη Λεμεσού), Φερνάντο Ουσέρο (ελεύθερος), Μανώλης Καλλέργης (ελεύθερος), Πάπε Εμπόου (ελεύθερος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected