Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Παναιτωλικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1

panait-filiko-88-a_mediumΣε ένα παιχνίδι που ο Γιάννης Ματζουράκης χρησιμοποίησε παίκτες με μικρή συμμετοχή στα τελευταία φιλικά και κάποιους από την Κ20, ο Παναιτωλικός έχασε στο Emileon από την ΑΕ Καραϊσκάκης με 1-0.

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Λώττα η μπάλα βρήκε στον Μιχάι και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα. Άρεσε ο Καρβελάς που δοκιμάστηκε, αλλά τραυματίστηκε (σχίσιμο στο φρύδι) και αντικαταστάθηκε. Όλο το 90λεπτο αγωνίστηκε ο Κλέσιο και έδειξε ότι βρίσκει τον εαυτό του μετά την απουσία που είχε λόγω τραυματισμού.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κριστιάνο (46’ Κολοβούρης), Καρβελάς (30’ λ.τ. Χριστογιάννης, 46’ Βακράκος), Παρράς, Χαντάκιας, Μιχάι (46’ Γιαννιώτης Δ.), Μαλής, Ρότσα, Ρόσα (71’ Γκασούκας), Κλέσιο. Γιαννιώτης Ηλ. (63’ Νταλακούρας), Μουνιός.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Σκοπελίτης, Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλινς, Γούλας. Ευαγγέλου, Γυφτοκώστας, Λώττας, Βελέτης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Καψάλης, Μποτωνάκης, Μαζιώτης, Σιαράβας. Χαρτσιάς, Οντουόνγκ, Βλάχος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected