Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Μπάμπης Σαλτουρίδης : “Θέλει κουράγιο για να πεις αντίο. Αλλά πρέπει να προχωράμε…”

14212576_1176461045802512_1600449811919326554_n

Με τον δικό του τρόπο, ο Μπάμπης Σαλτουρίδης αποχαιρέτησε γονείς και παιδιά της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ο πρώην-πλέον-τεχνικός των τμημάτων υποδομής, μετά από 4 χρόνια παρουσίας, αποχωρεί από τον σύλλογο εκφράζοντας όλα τα συναισθήματα που βίωσε μέσω ανάρτησης στο facebook.

Αναλυτικά :

“Ένας πολύ όμορφος κύκλος κλείνει. Έζησα στην Ακαδημία μας τέσσερα (4) υπέροχα χρόνια. Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο – όπως και στη ζωή γενικά – δεν συμβαίνουν αυτά που θέλουμε.

Θέλει κουράγιο για να πεις αντίο. Αλλά πρέπει να προχωράμε…

Είναι από τις φορές που τα λόγια δεν αρκούν να περιγράψω αυτό που θέλω. Τα συναισθήματα πολλά και οι αναμνήσεις υπέροχες από όλα αυτά που έζησα με τους αθλητές και τους γονείς τους.

Τέσσερα χρόνια στην Ακαδημία, προσπάθησα με σεβασμό, αφοσίωση και ταπεινότητα. Έζησα σημαντικές εμπειρίες – ποδοσφαιρικές άλλα και ανθρώπινες – που σίγουρα θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Όλοι μου φέρθηκαν όμορφα. Ευχαριστώ τους γονείς για την άψογη συνεργασία και τη δυνατότητα που μου έδωσαν να δημιουργήσω και φυσικά τα παιδιά για τις πολλές πολλές συγκινήσεις. Θέλω να με θυμούνται, γονείς και παιδιά, όχι σαν έναν καλό ή κακό προπονητή, αλλά σαν έναν καλό άνθρωπο, με τα όποια λάθη μου.

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε μένα και στην οικογένειά μου.

Είναι τιμή μου και σας είμαι ευγνώμων

Εύχομαι καλή συνέχεια”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected