Κατηγορίες
Αθλήματα

Έξαλλη η Άννα Κορακάκη με τις εγκαταστάσεις της που προπονείται (vid)

Χωρίς τίτλοΗ Άννα Κορακάκη επέστρεψε στην Ελλάδα και στην γενέτειρά της, την Δράμα. Όπως ήταν λογικό, αποφάσισε να πάει για προπόνηση σε εκείνο το περίφημο σκοπευτήριο-παράγκα, που έσπευσε ο Δήμος Δράμας να γκρεμίσει την ημέρα που κατέκτησε το χρυσό της μετάλλιο. Φυσικά, τίποτα από όσα είχαν εξαγγελθεί δεν είχαν γίνει.

Σύμφωνα με το thrakisports, η 20χρονη πρωταθλήτρια ετοιμάζεται για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων στην Ιταλία στις αρχές Οκτωβρίου και για προπόνηση εκεί που συνήθιζε να πηγαίνει όταν βρίσκεται στην Δράμα, αλλά βλέποντας το πώς έχει καταντήσει το σκοπευτήριο της, δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευση και τον εκνευρισμό της.

«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από το Ρίο μέσω Ίντερνετ… Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμα μεγαλύτερο, παρότι ήμουν προετοιμασμένη, έχοντας δει βίντεο και φωτογραφίες. Έχω, ήδη, δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι και απογοητευμένη. Περίμενα, έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις, να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι, το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία. Ο χρόνος μου είναι πάρα πολύ περιορισμένος ήδη. Έπρεπε ήδη σήμερα να ξεκινήσω προπονήσεις. Γι’ αυτό ήρθαμε εδώ σήμερα. Δεν μπορώ να προπονηθώ εδώ όπως βλέπετε, δεν υπάρχει τίποτα! Οπότε, αναγκαστικά θα πάω πίσω τις προπονήσεις μου «, δήλωσε η Άννα Κορακάκη στο dramini.gr, από όπου και η φωτογραφία.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πατέρα της, ο οποίος μάλιστα έγραψε στη σελίδα του στο facebook:

«Χάθηκε η πρώτη προπόνηση και οι υποσχέσεις του Δημάρχου Δράμας!!! Δεν θέλω να γράψω τι νιώθω…για τον Δήμαρχο και την ομοσπονδία, η οποία παρόλο που γνώριζε ότι δεν έχουμε σκοπευτήριο από την ημέρα που επιστρέψαμε, δεν πήρε ούτε ένα τηλέφωνο να ρωτήσει τι θα κάνουμε. Και μάλιστα ένα μήνα πριν τους τελικούς παγκοσμίων κυπέλλων. Φαίνεται ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει τώρα είναι η έκτακτη γενική συνέλευση για αλλαγή καταστατικού. Αηδία!!!».

Σε σχόλιο κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, υπήρξε η προτροπή να πάει να προπονηθεί στον Δαφνώνα Ξάνθης. «Του Δαφνώνα στην Ξάνθη σας περιμένει με τα κλειδιά στο χέρι και 30λ δρόμο. Η οικογένεια σας μας έδωσε μεγάλη χαρά για να στεναχωριέστε!», σχολίασε μια διαδικτυακή φίλη του Τάσου Κορακάκη, αλλά εκείνος ευγενικά, αφού ευχαρίστησε για την προσφορά, εξήγησε: «Ευχαριστούμε αλλά δεν έχει σκοπευτήριο πυροβόλων».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected