Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στην Ένωση ο Ρόβας, νέος προπονητής ο Στάικος!

dbcf053fc200abca52827bd15eb6b58d_L

Εξελίξεις περιελάμβανε η σημερινή μέρα στο στρατόπεδο της Ένωσης Ερμιονίδας, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε αρχικά την απόκτηση του Χρήστου Ρόβα και στη συνέχεια τον Θανάση Στάικο στη θέση του προπονητή.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Η Ένωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Ρόβα.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Εθνικό Σιδηροκάστρου την περίοδο 2011-12 σε ηλικία 17 ετών πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 24 συμμετοχές. Στο Σιδηρόκαστρο έμεινε ακόμα 1,5 χρόνο σκοράροντας ακόμα 7 φορές σε 29 παιχνίδια κι έπειτα ταξίδεψε στην Νάξο και τον Πανναξιακό για ένα εξάμηνο όπου κατάφερε να βρει δίχτυα 8 φορές σε 15 αγώνες Την επόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στον Γιούχτα με τον οποίο σε 24 αγώνες θα πετύχει 10 γκολ. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νικαίας και σε 22 αγώνες πέτυχε 9 γκολ.

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

3f1e7f49a4ea0017410c1206751bbc99_L“Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας με γνώμονα όπως κάνει πάντα για τις ικανότητες και το ήθος των ανθρώπων πού συνεργάζεται αποφάσισε την έναρξη της συνεργασίας για την θέση του τεχνικού της ομάδας σε ένα «δικό» της παιδί , τον αρχηγό και πρώτο σκόρερ της ομάδας τον Θανάση Στάικο.

Είμαστε σίγουροι ότι όπως έπαιρνε την ομάδα από το χέρι και την οδηγούσε σε μεγάλες επιτυχίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο, το ίδιο θα κάνει και τώρα καθοδηγώντας την από τον πάγκο της ομάδας μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο νέο του πόστο καθώς θα είμαστε αρωγοί δίπλα του στην νέα του προσπάθεια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected