Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Καμπανιακό ο Ημαθιώτης Δημήτρης Ασλαμπάλογλου!

DSCN0231

Τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό απολαμβάνει και τυπικά εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Ασλαμπάλογλου.

Ο 19χρονος (26/09/1997) μέσος μετέχει από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα του Καμπανιακού, ωστόσο το τυπικό σκέλος ολοκληρώθηκε σήμερα και έτσι ο Ημαθιώτης ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί και πάλι στη Γ Εθνική μετά από τις 3/10/1995, όταν πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Απόλλων Κρύας Βρύσης με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ποδοσφαιρική του αξία είναι δεδομένη γι αυτό και άλλωστε ο Γιάννης Κερλίδης επέμεινε στο να οριστικοποιηθεί η παρουσία του στη Χαλάστρα και έτσι η διοίκηση των “κόκκινων” έδωσαν το ΟΚ για να ενισχύσει ο νεαρός χαφ την προσπάθεια του Καμπανιακού στη νέα σεζόν.

Ο “Άσλα” είναι γέννημα θρέμμα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κουλούρας και από νωρίς φάνηκε πως μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο. Το καλοκαίρι του 2014 ενσωματώθηκε στα Λευκάδια, που αγωνίστηκε τότε στη Γ Εθνική και παρά τα πολλά προβλήματα των “κυανολεύκων” πρόλαβε και αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια στην κατηγορία.

Πέρσι, ο Νίκος Παπανώτας τον επέλεξε στον Απόλλων Κρύας Βρύσης στον οποίο παρέμεινε όμως μόλις για 2 μήνες και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ημαθία για λογαριασμό του ΑΣ Ειρηνούπολης.

Στην ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη αγωνίστηκε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε οι πρωταθλητές του 2015 να παλέψουν για τον τίτλο μέχρι τέλους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected