Γ Εθνική / Τοπικά - ΕΠΣ Πέλλας

ΦΑΣ Νάουσα – Εδεσσαϊκός 2-1

DSCN4579Με μια ακόμη φιλική νίκη ολοκλήρωσε τη σειρά των αγώνων προετοιμασίας ο ΦΑΣ Νάουσα.

Η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου δείχνει σημαντική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια και φανερώνει αρκετές αγωνιστικές αρετές που αναμένεται να βγουν ακόμη περισσότερο στο γήπεδο όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Στο σημερινό παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στην Α1 της ΕΠΣ Πέλλας, οι “κυανόλευκοι” είχαν αρκετά καλά διαστήματα ποιοτικού ποδοσφαίρου, στα οποία και έφτασαν σε δύο τέρματα αλλά και σημαντικές ευκαιρίες.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 17’ όταν μετά από ωραίο συνδυασμό στο χώρο του κέντρου, ο Κωτσόπουλος με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος, με τον ρέφερι κ. Λαζάρου να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αποστόλου.

Το τέρμα αυτό του πρώην παίκτη της Κοζάνης ήταν και το μοναδικό στο πρώτο 45λεπτό, με τον Εδεσσαϊκό να αιφνιδιάζει στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 48′ όταν με τον ίδιο τρόπο (σ.σ. από τα 11 βήματα) και με εκτελεστή τον Λαφαζανίδη, έφτασαν στην ισοφάριση.

Το γκολ που έκρινε τελικά την αναμέτρηση σημειώθηκε από τον Χρήστο Τασιώνα στο 80ο λεπτό, με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να σκοράρει σε ένα ακόμη φιλικό, δείχνοντας πως φέτος θα είναι η χρονιά του.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μοσχολιό.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Μπρέγκου, Καπετάνος, Μουρίκι, Κωτσόπουλος, Νίκου, Παντζαρτζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Μπιγκάνος, Λαφάρας, Κασμερίδης, Τόσιος, Δίντσης, Τασιώνας, Χατζόπουλος, Τούφας, Ντινόπουλος, Γρηγοριάδης, Κερμανίδης.

Εδεσσαϊκός : Αποστόλου, Ουζούνης, Παπουλίδης, Παπαηλίας, Γκιόρτζης, Κούμπος, Ρέτζιας, Προύντζης, Μεταξάς, Παπαστεργίου, Λαφαζανίδης. Ααγωνίστηκαν και οι Βόλτσης, Παλιμάνης, Σαββίδης, Σφέτκος, Τζούρτσος, Μάρκου, Βλαδοβίτης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected