Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Αστέρας Αλεξάνδρειας 6-0 (photos+vid)

DSCN0181

Παράσταση για έναν ρόλο το σημερινό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων για τη φετινή σεζόν.

Ο Κεραυνός Επισκοπής, ενισχυμένος σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μεταγραφών, παρουσίασε σήμερα ένα πολύ καλό πρόσωπο, κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Ερασιτεχνική και σήμερα είχες πολλές απουσίες.

Ωστόσο, το σύνολο του Τάσου Χουρσουζίδη αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ενισχύθηκε με αρκετούς έμπειρους ποδοσφαιριστές, που κατά γενική ομολογία είναι πολυτέλεια για την κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν από πολύ νωρίς να έχουν βλέψεις στα αντίπαλα καρέ και θέλησαν να ικανοποιήσουν τους 70-80 θεατές που βρέθηκαν το πρωί στο γήπεδο. Ο…χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 12ο λεπτό, όταν ο Γιαουτζής (στο πρώτο του παιχνίδι με τα κοκκινόμαυρα) έκανε τη σέντρα από δεξιά και στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί, την έστειλαν στα δίχτυα της ομάδας τους.

Ο δημιουργός του προηγούμενου τέρματος ήταν και ο εκτελεστής στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων και μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο, “ζυγίζοντας” το πόδι 10 μέτρα έξω από την περιοχή για το απέναντι “Γ” της εστίας του Χατζηκώστα (νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας) που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τα δύο γρήγορα τέρματα έδωσαν άλλη διάσταση στην αναμέτρηση και χαλάρωσαν ως ένα βαθμό τους γηπεδούχους, που έριξαν μία ταχύτητα μέχρι το τέλος τους πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ανέλαβε δράση ο Χάρης Παραστατίδης, ο οποίος με τέσσερα(!) προσωπικά του τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για το “Χρυσό Παπούτσι” στο Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Το 3-0 το σημείωσε στο 51′ μετά από παράλληλη πάσα του Λάζαρου Ορφανίδη, στο 64′ με ωραία προβολή μετά από πάσα του Παπαδόπουλου, στο 69′ με κεφαλιά μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Γιαουτζή και στο 81′ με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Επόμενος αγώνας για τον Κεραυνό, στην πρεμιέρα της Α1 με αντίπαλο τον ΜΑΣ Βεργίνα εκτός έδρας (Σάββατο 10/8, 17.00) και για τον Αστέρα Αλεξάνδρειας την Κυριακή 18/9 στην Αγκαθιά με αντίπαλο την τοπική Νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Μοσχολιό.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Παπαδόπουλος, Λέσκας, Ορφανίδης (74′ Μπλούκας), Τόπκας (81′ Ορφανίδης), Ουρούτσι, Γιαουτζής, Ντέλλας, Μπουρνάζης (46′ Σαμιώτης), Παραστατίδης

Αστέρας Αλεξάνδρειας : Χατζηκώστας, Κίτσας, Κουτσιάδης, Κούκλας, Μωραΐτης Δ., Μωραΐτης Γ., Δούμας, Γκούγρης (46′ Καραγιάννης), Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Χαρπίδης (85′ Δρένος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected