Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Φίλιππος Μέσης 3-0

cats

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο ΜΑΣ Βεργίνας.

Η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη, έχοντας εξαιρετική απόδοση και στα 90 λεπτά του αγώνα, επικράτησε με 3-0 του Φίλιππου Μέσης και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το σκορ μπορεί να φαντάζει σε κάποιος μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας (με όλα όσα συνέβησαν πρόσφατα και τη σύμπραξη τελικά με τον Νηρέα Βέροιας), ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι παίκτες που μεταπήδησαν από τους “κόκκινους” στον ΜΑΣ Βεργίνας αγωνίζονται πολύ καιρό μαζί, είναι καλά δουλεμένοι και με την προσθήκη έμπειρων ποδοσφαιριστών που έμειναν από πέρσι στους νεοφώτιστους, αποτελούν ένα αξιόλογο σύνολο.

Στα επιμέρους στοιχεία του αγώνα, η παρουσία του μέχρι πρότινος τεχνικού του ΜΑΣ Βεργίνας Άρη Αδαλόγλου στον πάγκο του Φίλιππου Μέσης, με τον οποίο οι “κιτρινομπλέ” πανηγύρισαν την άνοδο την περσινή σεζόν στην Α2 Ερασιτεχνική.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 38′ ο Απόστολος Χατζάρας και το 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Οι γηπεδούχοι, παίζοντας έξυπνα και με αντεπιθέσεις έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 58′ αυτή τη φορά με τον Κοσμανίδη ενώ το τελικό 3-0 σημείωσε στο 72ο λεπτό ο Άγγελος Ρόκο.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΜΑΣ Βεργίνας, το ερχόμενο Σάββατο (10/8) στην πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής ενώ για τον Φίλιππο Μέσης, την Κυριακή 18/9 με αντίπαλο τον Φίλιππο Μελίκης για την 1η αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Μπακάλη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνα : Κούβαρος Α., Παυλίδης, Κούβαρος Ε., Γιαννακίδης (46΄Ευαγγέλου), Αβετίδης, Γιαγλής, Κοσμανίδης, Χατζάρας (80′ Μιχαλόπουλος), Γκόγκος (65′ Τζίρος), Ρόκο, Θεοδώρου

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Καρατάσιος, Μυλωνάς Κ., Πάτρας Κ., Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α., Νούρης, Φεζουλάς Χ., Χασάν (69΄ Καλατζής), Γιαννόπουλος Γ., Φεζουλας (65΄ Γιάννου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected