Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Φίλιππος Μελίκης 7-3 (photos+vid)

DSCN0036

Απίστευτα πράγματα στη Νέα Νικομήδεια, όπου Νέα Γενεά και Φίλιππος Μελίκης…ξέχασαν τι θα πει άμυνα και επιδόθηκαν σε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ τερμάτων!

Η ομάδα όμως που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν αυτή του Γιώργου Ευτυριάδη, που είχε μετατρέψει την υπόθεση “γκολ” σε κάτι το εκπληκτικά εύκολο, με αποτέλεσμα κάθε φάση στα καρέ του Κουτσιαμπασόπουλου να “μυρίζει” γκολ.

Από την άλλη πλευρά, οι “ερυθρόλευκοι” παραδόθηκαν στις ορέξεις των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος, όταν και το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 ενώ κάκιστο ήταν και το ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος, όταν ο δείκτης μέσα σε 9 λεπτά ανέβηκε στο 5-0.

Από το σημείο εκείνο όμως και με προεξάρχοντα τον Αντώνη Παρσόπουλο (που πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ όπως θα δείτε στο βίντεο παρακάτω), το ματς πήρε μια τελείως διαφορετική τροπή και ο Φίλιππος κατάφερε να μειώσει σε 5-3 και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι δυνάμεις όμως ήταν πλέον λιγοστές (και για τις δύο ομάδες βεβαίως) και οι 50 περίπου φίλαθλοι παρακολούθησαν δύο ακόμη τέρματα, αυτή τη φορά για τους “κιτρινόμαυρους” που πήραν την θριαμβευτική πρόκριση, σε ένα παιχνίδι με συνολικά 10 γκολ!

Ο…χορός των τερμάτων στο σημερινό ματς ξεκίνησε στο 20ο λεπτό, με σκόρερ τον…αγέραστο Κώστα Παπαδόπουλο, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Τηλέμαχος Τσιάμπας στο 29′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 42′ ήταν η σειρά του Δημοσθένους να χριστεί σκόρερ ενώ στο 50ο λεπτό, ο Τσιάμπας και πάλι έφτασε στο γκολ με ωραίο αριστερό σουτ μετά από πάσα του Καϊογλίδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος αυτή τη φορά ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα για τη Νέα Γενεά, το πέμπτο κατά σειρά τέρμα για τους γηπεδούχους που ξεσήκωσαν θύελλα ενθουσιασμού στους φιλάθλους τους.

Από το σημείο όμως εκείνο και έπειτα, ο Φίλιππος ανέβασε στροφές, εκμεταλλεύτηκε και την χαλάρωση των γηπεδούχων και με τέρματα των Αντώνη Παρσόπουλου (56′-65′) και Φίλιππου Μαμουτόπουλου (58′) μείωσαν το σκορ στο 5-3.

Και ενώ φάνηκε πως θα μπορούσε να υπάρξει μια απίστευτη ανατροπή, οι γηπεδούχοι “πάγωσαν” τον ρυθμό και μάλιστα έφτασαν σε δύο ακόμη γκολ με τους Τσιάμπα (χατ-τρικ) και Κώστα Παπαδόπουλο.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νέα Γενεά, την Κυριακή 18/10 στην πρεμιέρα της Α2 στον Παναγιωπούλα Νάουσας κόντρα στην τοπική Δόξα και για τον Φίλιππο Μελίκης την ίδια μέρα, με αντίπαλο τον Φίλιππο Μέσης εκτός έδρας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Ιασονίδη.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτουγλίδης, Συμεωνίδης, Δεμιρχανίδης (69′ Πασχαλίδης), Τσιάμπας Τ., Τσιάμπας Κ., Καλτσάς, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καϊογλίδης, Δημοσθένους, Τσιφλίδης.

Φίλιππος Μελίκης : Κουτσιαμπασόπουλος, Τεγούσης, Βενιόπουλος, Πιτσάβας, Παρσόπουλος, Ανδρίτσος, Κουκουλάντας, Τσιώμος, Ντόβας, Μαμουτόπουλος (83′ Λουκανόπουλος), Μπουκουβάλας (40′ Τσάκαλος)

*ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected