Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Πλατανιάς – Εργοτέλης 4-2 (photos)

plataniasΚαλή σε γενικές γραμμές κρίνεται για τον Πλατανιά η πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε με σκορ 4-2 του Εργοτέλη στα Περβόλια δείχνοντας θετικά στοιχεία.

Μια νίκη που θα μπορούσε να είναι πιο άνετη, υπό την έννοια ότι μέχρι το 87’ το σκορ ήταν 4-0 για τον Πλατανιά. Ωστόσο στα τελευταία λεπτά, οι Ηρακλειώτες με… δράστες τους Μανουσάκη και Καϊμακαμούδη διαμόρφωσαν το τελικό 4-2.

Σημασία έχει ότι για τον Πλατανιά ο Παράσχος δοκίμασε το σχήμα που ετοιμάζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Κάτω από τα δοκάρια ο Σωτηρίου, κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Μπανανά και Καρυπίδης, δεξιός μπακ ο Αποστολόπουλος και αριστερό ο Βάντερσον. Στον άξονα, ως αμυντικά χαφ έπαιξαν οι Γκνιάτιτς και Αποστολόπουλος, δεξιά ήταν ο Τσουράκης, αριστερά ο Μανούσος και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιακουμάκης.

Είναι γεγονός ότι στο α’ ημίχρονο ο Πλατανιάς και μέχρι να φτάσει στο 1-0 δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους προς την περιοχή του Εργοτέλη, αλλά από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο κατάφερε να σημειώσει κι άλλα, διευρύνοντας έτσι το προβάδισμά του.

Ειδικότερα, το 1-0 σημειώθηκε στο 45′, στην τελευταία φάση του α’ μέρους, με τον Τσουράκη να εκτελεί πλασαριστά το φάουλ, την μπάλα να φτάνει στον Γκνιάτιτς ο οποίος γύρισε για τον Γιακουμάκη που πλάσαρε εύστοχα με κοντινό πλασέ.

Στην επανάληψη, ακολούθησαν άλλα τρία γκολ για τον Πλατανιά.

Στο 51′ από ωραία συνεργασία Μενδρινού-Αποστολόπουλου, ο τελευταίος πραγματοποίησε σέντρα σουτ, ο Στεφανάκος απέκρουσε τη μπάλα αλλά στην επαναφορά ο Μανούσος σημείωσε το 2-0, ενώ το 3-0 ήρθε αμέσως μετά στο 55’ από σέντρα του Μανούσου για τον Αποστολόπουλο ο οποίος σκόραρε με ένα εντυπωσιακό, διαγώνιο σουτ.

Το 4-0 για τον Πλατανιά ηρθε στο 86′, με τον Τσουράκης να γυρίζει για τον Παπανικολάου που σκόραρε με κοντινή προβολή.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τα δύο γκολ του Εργοτέλη, που ήταν με σουτ, το 4-1 από τον Μανουσάκη στο 87’ και το 4-2 από τον Καϊμακαμούδη στο 90’.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ Λεάλ άουτ

21′ Κάθετη μπαλιά Τσουράκη για τον Μανούσο που πλασάρει άουτ

23′ Σέντρα Βάντερσον κεφαλιά Γιακουμάκη εξ επαφής άουτ

34′ Σουτ Ρουσάκη ο Σωτηρίου με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει

37′ Ο Μανούσος αμαρκάριστος εκτός περιοχής σουτάρει αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ

45′ (1-0) Φάουλ πλασαριστά από τον Τσουράκη, η μπάλα φτάνει στον Γκνιάτιτς που γυρίζει για τον Γιακουμάκη ο οποίος πλασάρει εύστοχα με κοντινό πλασέ

48′ Φάουλ από τον Λεάλ μαζεύει με διπλή απόκρουση ο Κοκκαλάς

51′ (2-0) Ωραία συνεργασία Μενδρινού-Αποστολόπουλου, ο τελευταίος πραγματοποιεί σέντρα σουτ, ο Στεφανάκος αποκρούει και στην επαναφορά ο Μανούσος σκοράρει

55′ (3-0) Σέντρα Μανούσου για τον Αποστολόπουλο που σκοράρει με δυνατό διαγώνιο σουτ

65′ Δυνατό σουτ από τον Λεάλ ο Κοκκαλάς με εντυπωσιακή απόκρουση στο κέντρο της εστίας του απομακρύνει σε κόρνερ

70′ Νέα απειλή από τον Λεάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα λίγο έξω από τα δοκάρια του Κοκκαλά

77′ Σουτ από τον Ντίνα η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Εργοτέλη

84′ Σουτ από τον Καϊμακαμούδη αποκρούει με εντυπωσιακό τρόπο ο Κοκκαλάς

86′ (4-0) Ο Τσουράκης γυρίζει για τον Παπανικολάου που σκοράρει με κοντινή προβολή

87′ (4-1) Σουτ από κοντά από τον Μανουσάκη η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κοκκαλά

90’ (4-2) Ο Καϊμακαμούδης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου (46′ Κοκκαλάς), Βάντερσον, Καρυπίδης (66′ Κάργας), Μπανανά (66′ Πριντέτα), Στανισάβλιεβιτς (66′ Μουνάφο), Γκνιάτιτς (66′ Ντεβέσα), Μανεδρινός (66′ Ντίνας), Αποστολόπουλος (66′ Σκουλουδάκης), Μανούσος (66′ Παπανικολάου), Τσουράκης (66′ Ηλιάδης), Γιακουμάκης (66′ Ντιλαβέρ).

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκος (74′ Βασιλειάδης), Καρράς, Τσουμάγκας (89′ Πολυχρονάκης), Τζανής (48′ Κολόκας), Δημήτρης (89′ Σηφάκης), Ρουσάκης, Μισέλ (62′ Βογιατζής), Καλέ, Λεάλ (78′ Λυδάκης), Κοιλιάρας (62′ Πόι), Κατσικοκέρης (66′ Καϊμακαμούδης).

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected