Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Χανιά – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ 0-1

inka-1-750x500Σε ένα άκρως ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στη Μοναχή Ελιά, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ κέρδισε με 1-0 τον ΑΟΧ, με το νικητήριο γκολ να πετυχαίνεται στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το grandsport, οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και οι δύο προπονητές έβγαλαν θετικά και αρνητικά συμπεράσματα από τη φιλική αναμέτρηση. Το νικητήριο γκολ για το ΙΝΚΑ πέτυχε ο Τσίτας στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από ωραία προσπάθεια του Βεστάκη.

Το φιλικό στη Μοναχή Ελιά ήταν η πρόβα τζενεράλε της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ενόψει της πρεμιέρας στη Γ’ Εθνικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο(10-11/9) και συγκεκριμένα τον αγώνα με τον Ιάλυσο. Όσον αφορά τον ΑΟΧ, έδειξε πως χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά, με τις προσθήκες που έγιναν και απουσίαζαν και εκείνες που θα γίνουν ακόμη, να ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σπύρος Φουρλάνος και ο Γρηγόρης Αθανασίου έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα του ΑΟΧ, με τους “κυανόλευκους” να περιμένουν πολλά από αυτούς.

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά (Αντώνης Δρακόπουλος): Λαλί (46’ Αθανασίου), Ζέρης (88’ Κρασουδάκης), Δαμιανάκης, Κοζάκης (55’ Βαρούχας), Βαλέντι (88’ Κοκολάκης), Ηρακλής, Φουρλάνος (83’ Μουδιός), Γκεμίσης, Τσουκάνης (65’ Μαργαρίτης), Σταματής, Μαρτίνες (55’ Λύρας).

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Γεωργίου (71’ Καλοριζικάκης), Ταταράκης (76’ Ασκητίδης), Καρβουνιάρης (63’ Κυτράκης), Παληγεώργος (76’ Σάμπα), Γαλανίδης (76’ Σφακιωτάκης), Ζντράβκοβιτς (76’ Γιακουμάκης), Ντεντάκης (76’ Κομπογεννητάκης), Γκουτσίδης (76’ Περδικάκης), Τσικουδάκης (76’ Τσίτας), Παπαθανασίου (46’ Σταθινάκης), Βεστάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected