Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – ΑΕ Σχοινά 4-1 (photos+vid)


14203608_667540750088654_1310546852_o

Με το δεξί το ξεκίνημα στη νέα χρονιά για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που επικράτησε με 4-1 της ΑΕ Σχοινά στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, παρά το αρχικό μούδιασμα και το σοκ από το γκολ των φιλοξενούμενων, ανέβασαν στροφές στη συνέχεια και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την αποβολή του τερματοφύλακα Γκανά, που δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 35′.

Στη φάση αυτή μάλιστα υποδείχτηκε και πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Τάσος Καψάλης, φάση που ουσιαστικά “ξεκλείδωσε” την καλά οργανωμένη άμυνα των “κυανόλευκων” και έδωσε το έναυσμα για την αντεπίθεση.

Μπροστά σε 150 περίπου θεατές, οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αγχωμένοι στο ξεκίνημα και προέβησαν σε αρκετά λάθη. Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Τριαντάφυλλου Παπακωνσταντνίνου και συγκεκριμένα με τον Καραμήτσο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαβιαρόπουλου, φέρνοντας στη μνήμη για τους “κιτρινόμαυρους” τον περσινό αποκλεισμό από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Το γκολ αυτό όμως φάνηκε να πεισμώνει τους παίκτες του Νίκου Αντωνά, οι οποίοι έψαξαν άμεσα το γκολ πιέζοντας τα αντίπαλα καρέ. Η κυκλοφορία της μπάλας ήταν συνεχής και έντονη έξω από τη μεγάλη περιοχή, ωστόσο η πολυπρόσωπη άμυνα δυσκόλεψε αρκετά τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος με τον Μάκη Σπανό στην κορυφή.

Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 35ο λεπτό, όταν ο Γκαράς ανέτρεψε τον Καψάλη και έχοντας δεχτεί ήδη την κίτρινη κάρτα στο 23′, απεβλήθη από τον ρέφερι κ. Μαλούτα, αλλάζοντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες στο ματς.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας Κ17 εκτέλεσε το πέναλτι και έφερε το ματς στα ίσια, αλλά και τις…καρδιές των φίλων του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”!

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπούφι εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί έδιωξαν προσωρινά και ο Καψάλης που έγινε αποδέκτης της μπάλας με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1

Έχοντας πετύχει πλέον την ανατροπή και με άλλον αέρα στις κινήσεις τους, οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν σε τρίτο γκολ στα μέσα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα με τον Έρβις Μπούφι (68′) αλλά και σε τέταρτο, με “δράστη” τον Μάκη Σπανό στο 77ο λεπτό.

Επόμενο ματς για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” το ερχόμενο Σάββατο (10/9) με αντίπαλο τη Δόξα Λιανοβεργίου ενώ η ΑΕ Σχοινά θα ριχτεί στη μάχη της Α2 την Κυριακή 18/9 κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Ιασονίδη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Χαβιαρόπουλος, Γρυπούδης, Χαραλαμπίδης, Μποζίνης, Τζιβάρας (76′ Κουκουτσίδης), Μισαηλίδης, Καψάλης, Μπούβι, Κατσουγιαννόπουλος (81′ Οικονόμου Α.), Σπανός, Οικονόμου Χ. (50′ Σιδηρόπουλος)

ΑΕ Σχοινά : Γκαράς, Μαραγκός Κ. (77′ Γκρίβα), Πατρίκας, Κιστογκίδης, Τολιόπουλος (52′ Παπακωνσταντίνου), Μπενίσκος, Κωτούλας, Τουλιόπουλος, Καραμήτσος, Κασλαμάς, Κίτσας (57′ Φάτσι).

14233275_667540746755321_2085474144_o

*πριν τον αγώνα τελέστηκε αγιασμός, στον οποίο έδωσαν το παρόν οι διοικήσεις και οι παίκτες των δύο ομάδων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected