Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Λαμπριανίδης και Ξαγοράρης το…περιτύλιγμα στο δώρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας στους φιλάθλους!

a2a87239b8730af39cb9015665a92168_XL-1 lampria

Η φετινή ΑΕ Αλεξάνδρειας έχει στόχο την άνοδο στη Γ Εθνική μετά από τέσσερα χρόνια (τελευταία ο υποβιβασμός από την τότε Δ Εθνική το 2013) και προς αυτή την κατεύθυνση οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό.

Η σημερινή ανακοίνωση περιλάμβανε δύο ποδοσφαιριστές που στο βιογραφικό τους έχουν κυρίως τίτλους αλλά και προσωπικές διακρίσεις, στοιχεία άλλωστε που οφείλει να έχει ένα ρόστερ που στοχεύει στον πρωταθλητισμό και στις υψηλές βλέψεις.

Παίκτες των “πρασίνων” είναι από σήμερα οι Νίκος Ξαγοράρης και Σωκράτης Λαμπριανίδης, οι οποίοι προπονούνται ήδη υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Καρασσαβίδη, που…τρίβει κυριολεκτικά τα χέρια του από ικανοποίηση!

Ο Νίκος Ξαγοράρης με καταγωγή από την Αθήνα, είναι 27 ετών (20/04/1989), αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια και αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Αστέρα Ιτέας (Δ’ Εθνική), Αγρ. Αστέρα (Β’ Εθνική), Θερμαϊκό (Γ’ Εθνική, 8 συμμετοχές-1 γκολ), Μακεδονικό Νεάπολης (Γ’ Εθνική, 15 συμμετοχές-3 γκολ), Μακροχώρι (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Ιεράπετρας (Α’ ΕΠΣ Λασιθίου), Απόλλωνα Αρναίας (Γ’ Εθνική, 3 συμμετοχές) και Ο.Φ. Ιεράπετρας από τον Ιανουάριο του 2015.

Ξεχώρισε και τις τρεις φορές που συμμετείχε στην Κρήτη σε αγώνες μπαράζ με Αναγέννηση Ιεράπετρας (πρώτος σκόρερ το 2014), και Ο.Φ. Ιεράπετρας (2015 και 2016).

Για τον Σωκράτη Λαμπριανίδη δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο hot ονόματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας. Ο 30χρονος μέσος ανακοινώθηκε στον ΦΑΣ Νάουσα πριν από ένα περίπου μήνα (αγωνίστηκε πέρσι όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ημαθίας) ωστόσο δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους ρυθμούς της ομάδας, που θα αγωνιστεί φέτος στη Γ Εθνική.

Τη σεζόν 2015/2016 κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με τον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Λευκάδια (Γ Εθνική, 25 συμμετοχές, 5 γκολ) Νίκη Αγκαθιάς (Δ’), ΑΕ Αλεξάνδρειας (2007-2009), Αετό Σκύδρας, Δόξα Δράμας και Ακαδημία Βέροιας απ όπου και ξεκίνησε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η Α.Ε Αλεξάνδρειας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο ακόμη έμπειρων παικτών. Του Σωκράτη Λαμπριανίδη ( 30 ετών από ΦΑΣ Νάουσα θέση μεσοεπιθετικού ) και του Νίκου Ξαγοράρη (27 ετών από ΟΦΗ ιεραπετρας , θεση μέσοεπιθετικού).

Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρις τραυματισμούς.”

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, οι “πράσινοι” δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφές τους καθώς βρίσκονται κοντά στο να εντάξουν στο δυναμικό τους και έναν νεαρό τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τους Μυλωνά και Γκατζούφα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected