Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό “χτύπημα” στη Χαλκίδα!

mpalou

Ακόμη πιο ενισχυμένη φαντάζει πλέον η ομάδα της Χαλκίδας, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ Εθνική.

Η διοίκηση του ΑΟΧ ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά με την εμπειρία τους.

Ο λόγος για τον 30χρονο επιθετικός Χρήστο Κανελλόπουλο (27 συμμετοχές και 8 γκολ πέρσι με τη Νίκη Βόλου), τον 23χρονο αμυντικό Κώστα Τιλιόπουλο (μία συμμετοχή πέρσι στον ΑΟ Λεβάντε, παλαιότερα τη Ζάκυνθο) και τον 31χρονο μέσο Φάμπιο Μπαλού (φωτ), που πέρσι αγωνίστηκε από ένα εξάμηνο σε Πανσερραϊκό (10 συμμετοχές, 1 γκολ) και Λαμία (14 ματς).

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε και υπέγραψαν στην ομάδα μας οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

1. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο οποίος είναι 30 ετών (2/3/1986) επιθετικός  και έχει αγωνισθεί στις ομάδες ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΦΩΚΙΚΟΣ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και ΦΩΣΤΗΡΑΣ.

2. ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ο οποίος είναι 23 ετών (16/8/1993) δεξιός οπισθοφύλακας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Λίμνης, πήγε στις Ακαδημίες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ακολούθησαν οι ομάδες De Jodan Boys, ΖΑΚΥΝΘΟΣ και Α.Ο.ΛΕΒΑΝΤΕ.

3.  ΜΠΑΛΟΥ ΦΑΜΠΙΟ, ο οποίος είναι 31 ετών (22/2/1985) μέσος και έχει αγωνισθεί στις ομάδες Κορίνθιανς, Μαριτίμο, Πορτιμονένσε, Μπελενένσες, Τρίκαλα, Πανθρακικό, Πάφο, Μπράβος ντε Μακί,  Παναχαϊκή και ΛΑΜΙΑ.

Επίσης η Διοίκηση του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην Διοίκηση του Α.Ο.Φ. ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ και ιδιαίτερα στους κ.κ. Βελή Ιωάννη, Σαρρή Πέτρο και Τάμο Νικόλαο για την άψογη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή και οι φίλαθλοι της ομάδας μας κατά την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected